Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika:(:(:(:(

Pomocy!!!!! przebywam w Londynie za tydzien bede bezdomna... POMOCY!!!

Polecane posty

Gość napisala ze ma 22 lata

Gość prowokacja lub
opcja dawania dupy za kase jej sie spodobala :D hyhyhy

Gość prowokacja lub
opcja dawania dupy za kase jej sie spodobala :D hyhyhy

Gość frnfjiphfiojed,opkpkpk
ja tez mam problemy z praca i jak tak dalej pojdzie to zostane na lodzie.Moze dla mnie tez sie znajdzie jakas praca?

Gość prowo jak nic
zobaczcie, jak tylko ktos zaproponowal konkretna pomoc laska zamilkla.

Gość Nor-bert.
autora tematu pewnie nie wywiazywała sie z roli opiekunki to ją wypierdolili jej sie tak chciało pracowac jak mnie orać

Gość prowo jak nic
a do tej pory jak byla to nic nie mial przeciw ze tego neta uzywa?Gdyby bylo jak piszesz to pewnie napisalaby ze moze w kazdej chwili odejsc od kompa.

Gość MI SIE WYDAJE ZE JA WYWALILI
mam znajomych ktorzy mieli taka panne do dzieci a jak zostawala sama z dzicmi to nie wywiazywala sie z obowiazkow( zainstalowali kamerke) no i tez poleciala.

nie odzywalam sie poniewaz, bylam szukac, pytac o cos... ale jak narazie nic z tego... co do tego czy mnie wywalili... to nie jest tak.. poprostu oni stracili robote, moge u nich zostac do konca tyg... i nie stac ich na to aby i mnie przez jakis czas dopoki cos znajde utrzymywac... i moge zapewnic ze wywiazywalam sie ze wszystkich obowiazkow, na kompie siedzialam jak maly spal... zreszta sami mi mowili zebym tak robila... jak dziecko spi... jestem kobieta..... mi zalezy tylko aby znalezc gdzies prace, nie chce zostac na lodzie, nie koniecznie musze byc w Londynie.. dziekuje za zainteresowanie.... jak mnie nie ma na kompie to widocznie nie moge...

aaaa zajmowalam sie tylko dzieckiem... itp... pranie, sprzatanie, prasowanie

Gość aaa czyyy
robiłaś też laskę szefowi ? To też wchodziło w zakres twoich obowiązków ?

widze ze poniektore osoby bardzo to smieszy...

Gość pisalas wczesniej
ze zaczynasz myslec o jakiejs zlej pracy-z w z uprawianiem sexu.Moj znajomy szuka dziewczyn do pozowania do zdjec erotycznych,sporo placi.Jesli cie to interesuje moge podac namiary.Jak wygladasz?

Gość pisalas wczesniej
??

Gość chyba ta rodzina
odcięła ją wreszcie od kompa i kazała sprzątać kible

I co myślisz że angielscy lordowie ci pomogą :O Stare zakłamane świnie, jak nie zdechniesz w obozie dla uchodźców, to może odeślą z powrotem do tego kraju, który po za umiłowaniem wolności :O gówno tak naprawdę ma :O ... ale Polak potrafi... :P

Gość ---.---
Chyba trafiła jakiegoś klienta hehehe, więc się lekko wzbogaci po dzisiejszej nocy. Widać, że dobre rady nie poszły na marne hehe.

Gość ---.---
wiem co muwie- z niejednego pieca jadłam i mam na koncie 16 kilometrów bieżących obciągniętego fiuta.

...ale nie umiesz pisać :O za napisanie nieprawidłowo w Polsce słowa "mówię" :O śmieją się z ciebie dzieci z przedszkola. :O 🖐️ )))))

Gość pieniadze na bilet masz
http://nasza-klasa.pl/profile/31175179 to link na nk ale nie zniechecaj sie tym. ta organizacja jest z uk i pomaga kobietom maltretowanym i przesladowanym ale mysle ze nie odwroca sie od ciebie i bedzie ci latwo sie dogadac bo maja polskich tlumaczy i polskie infolinie. nawet jesli nie beda ci w stanie pomoc osobiscie napewno skieruja cie w odpowiednie miejsce. ja tez poszukam. mozesz mi powiedziec jak dlugo dla nich pracowalasi mieszkalas pod ich adresem. czy zdajesz sobie sprawe ze nikt PRAWNIE w tym kraju niemoze pozbawic cie dachu nad glowa. nie musisz miec nawet dokumentow potwierdzajacych zamieszkania. wystarczy ze jaka kolwiek osoba cocby sasiad jest w stanie potwierdzic okres twojego pobytu pod danym adresem

Gość kika znalazłaś
już mete ?

2 miesiace mieszkalam i pracaowlam dla nich

Gość do kiki
Mialam sie nie odzywac,bo odnosze wrazenie,ze Twoj apel o pomoc to jednak prowokacja... Ale .... zawsze jest to jakies ale :O bo jezeli nie i jednak piszesz prawde (?) to szukajac pomocy w necie narazasz sie i to bardzo !! Nie zaoferuje Ci pomocy w sensie "przygarniecia",bo nauczona juz przykrymi doswiadczeniami obiecalam sobie juz wiecej tego nie robic.Na przestrzeni paru lat pomoglam kilku osobom i niestety niezbyt milo ta pomoc wspominam. Ale do punktu... Nie wyjezdzaj z Londynu i wybij sobie z glowy, wszystkie pomysly dotyczace przyjecia pomocy ze strony osob,ktorych nie znasz !! Z opisu jaki zamiescilas na forum wylania sie idealna kandydatka na ofiare !!! 22 lata,samotna bez jakiejkolwiek rodziny,nie znajaca jezyka !! Dziewczyno,chcesz plakac do konca zycia ?!! Przeciez w tym kraju jak znikniesz to nikt Ciebie nie znajdzie !! Nawet policja !! o ile w ogole znajdzie sie ktos,kto zglosi Twoje zaginiecie ?!! Nie zamierzam Ciebie straszyc,ale to nie jest Polska !! Codziennie znikaja dziewczyny !! Tylko niektorym udaje sie,ze przy okazji jakiejs akcji przeciwko handlarzom narkotykow,ze zostaja uwolnione przez policje ! Wiesz w jakim sa stanie ? Pobite,nacpane do granic mozliwosci,bez wczesniejszych szans na jakakolwiek ucieczke !Zmuszane do przyjmowania nawet 20-30 klientow dziennie. Chcesz tego ? Prasa az huczy od takich wiadomosci,ITAKA wydaje ostrzezenia przed takim jak Ty prezentujesz zachowaniem !! A Ty zachowujesz sie jak pozbawiona rozumu malolata !! Nawiaz koniecznie kontakt z rodzina,przepros ich za to co ew.zrobilas. Musisz miec kogos,kogo bedziesz na biezaco informowala o wszystkim co robisz : - podajac im nr.telefonow i adresy pod ktore jedziesz - w zadnym wypadku nie wsiadaj do samochodu osoby ktorej nie znasz !Znajomosc internetowa to ZADNA znajomosc ! - ustal z bliska Ci osoba haslo - slowo "klucz" po wypowiedzeniu ktorego,osoba ta poinformuje policje,ze masz klopoty. W wielu przypadkach porwane dziewczyny zmuszane sa do odbycia tzw.uspokajajacej rozmowy z rodzina... Jednak nadal uwazam,ze ktos sie brzydko zabawil :( A moze nie ? Zawsze w takich przypadkach sa watpliwosci.I wlasnie dlatego zdecydowalam sie napisac na forum,zeby uzmyslowic szczegolnie mlodym dziewczynom,ze wyjazd do obcego kulturowo kraju to nie wycieczka do wesolego miasteczka i trzeba dziesiec razy zastanowic sie nad kazdym posunieciem,ktore musza wykonac,zeby nie wpakowac sie w sytuacje z ktorej nie bedzie juz wyjscia :classic_cool: Kika cos tylko potwierdze i podam Ci dane kontaktowe do osoby,ze strony ktorej nie spotka Ciebie niemila niespodzianka - jest radnym w jednej z dzielnic Londynu. Napisze do Ciebie wieczorem na podany przez Ciebie adres kontaktowy ...

Rozumiem, ze post powyzej dotyczyl mnie.. No kurde, rozgrylas mnie- wcale nie chodzilo mi o to, ze chcialam jej pomoc znalezc prace, a poki co, jesli bysmy sie dogadaly- te prace dac, jako opiekunka mojego dziecka. Wcale nie chcialam dac jej u siebie zamieszkac, zanim nie znajde jej jakiegos pokoju... Nieee, ja chcialam ja porwac, wywiezc gdzies do lasu!! o tak... guilty plesure.. :/ Tak sie sklada, ze ja tez czesto pomagam ludziom, tak poprostu, czasem jestem za dobra...

jestem kobieta... , Jestem pełem podziwu dla Ciebie. Jesteś super kobietą :-),