Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dex_dex

facet a stringi

Polecane posty

Witam. Tak, wiem zaraz pewnie napiszą, że temat już tyle razy się przewijał przez to i inne fora internetowe jednak proszę o pozostawienie wątku. Oczywiście, chcę szarpnąć rozmowę w kierunku mężczyzn chodzących w stringach. Nie rozumiem dlaczego tak wiele osób wypowiada się stereotypowo i uważa, że taką bieliznę zakładają tylko geje. Myślicie, że ten stereotyp kiedyś się zmieni? Zanim zdecydowałem się na rozpoczęcie tego tematu przejrzałem wiele for internetowych na których takie wypowiedzi się znajdują. Jednak można zaobserwować coraz więcej wyjątków w wypowiedziach w których padają stwierdzenia (wśród męskiej części internautów) że stringi są wygodne. Ja osobiście zakładam taką bieliznę od ok. 3 lat i nie uważam, że mężczyzna w stringach to gej czy ma odmienną orientację sexualną. Smuci mnie też bardzo to, że wśród ogółu naszego społeczeństwa facet w stringach na plaży budzi takie oburzenie. Nie próbowałem jeszcze takiej bielizny ubrać nad morzem ale z pewnością spróbuję podczas nadchodzących wakacji. Moim zdaniem żyjemy w takich czasach gdzie trendy, moda oraz style ubierania są jak najbardziej dowolne, oczywiście w granicach przyzwoitości. A skoro stringi są przyzwoitością u kobiet, powinny być też normą i przyzwoitością u mężczyzn. Co myślicie o tego typu myśleniu, czy uważacie że męskie stringi wreszcie przebiją się przez obecne stereotypy i dlaczego stereotypy uważają, że facet w stringach jest gejem? Pozdrawiam, student

Idac twoim tokiem myslenia, faceci moga tez nosic spodnice i buty na obcasach. I jak tu nie myslec, ze to pedalskie?

Nie nie, widzisz spódnice na przykład są przypisane stricte dla kobiet prawda. Ja uważam, że stringi nie są przypisane typowo dla kobiet. Oczywiście w przeważającej większości to one w nich chodzą, ale przecież początkowy zamysł tworzenia stringów nie był zamysłem bielizny kobiecej. (jeśli wchodzić w genezę powstania tego typu bielizny)

Gość bambaszka
Stereotypami nie nalezy sie przejmować,bo one byly i beda,bez wzgledu na wszystko. Jesli Ci jest tak wygodnie,to je sobie noś i "miej to w dupie" :P Budza skojarzenia gejowskie, bo geje stereotypowo lubują się w malo meskiej garderobie. Zreszta osobiscie mowiac-posladki mezczyzny w stringach nie wygladaja tak zgrabnie jak kobiece. Sa owlosione i male, nie takie gladkie i ksztaltne jak u kobiety. Z 2 str. patrzac,teraz jest moda wsrod damskiej bielizny na szorty- a to niby przeciez jak meskie bokserki.A sama je lubię i noszę;)

Dokładnie tak. A jeśli chodzi o owłosione pośladki to oczywiście tak jak gdzieś już przeczytałem na innym forum, przy takiej bieliźnie powinno je się depilować bo faktycznie przyznam Ci rację wyglądają one nieestetycznie. Poza tym jest to też kwestia dbania o własną higienę, nie sądzisz? A co byś zrobiła widząc mężczyznę na plaży w takiej bieliźnie. Co do środowisk gejowskich, jestem bardzo tolerancyjny, mają swój świat i niech sobie w nim są. Nie uważam że wybierają ubrania mało męskie. Po prostu bardziej dbają o dopasowanie elementów garderoby, ubierając się w męskie rzeczy.

Gość vbngcbnvc
jak chcesz to se zakładaj stringi, przeciez nie widac co masz pod spodniami... chyba ze stylizujesz sie na tzw. loompa (spodnie opinaja sie dopiero od połowy tyłka i gdyby nie majtki byłby widoczny rów i włosy łonowe) no to wtedy wiesz... etykieta gej na 100 procent

Gość vbngcbnvc
smiem sądzic po adresie mailowym iz masz w sobie cos z geja...

Gość odrostom stanowcze NIE
stringi meskie sa ok, ale... tyleczek musi byc zgrabny, szczuply i wysportowany! nie ma nic gorszego niz obojetnie, meska czy damska, gruba dupa w stringach, fuuuuuuuu :O a ten warunek spelnia niewiele osob zarowno kobiet i facetow poza tym na plazy nie lubie zadnych stringow, lekka przesada juz z tym pokazywaniem dupy, jak ktos chce niech idzie na plaze dla nudystow i tam ja sobie pokazuje w calosci, nawet zgrabny tylek jednak powinien pozostac na plazy w majtkach nie mialabym nic przeciwko by moj facet nosil stringi :) mmm.. zlapac za taki tyleczek wiedzac jaka ma bielizne :D

Gość bambaszka
Facet na plazy w stringach nie wzbudziłby we mnie zadnych emocji samymi stringami. Co innego byłoby, gdyby w jakis sposob afiszował się z tym,że je nosi, wtedy na pewno by mnie tym zniesmaczył.

ale ponad to nie uważam żeby to był zły pomysł. Z drugiej strony nie trzeba chodzić w takiej bieliźnie, tak to nazwię w epicentrum osiedlenia się turystów:) można gdzieś troszeczkę dalej, ale nie koniecznie na plaży dla nudystów:)

Gość vbngcbnvc
oj chciałabym miec takie problemy :O

Gość odrostom stanowcze NIE
nie mowilam zeby w stringach na plazy dla nudystow bo tam sie golo przeciez chodzi, tylko ze jak ktos hcce tak koniecznie dupe pokazac publicznie to niech idzie na calosc i w ogole nic nie zaklada, ale to na plazy dla nudystow

Gość nie rozumem autora
tematu, boi sie ze zostanie zwymyslony od gejów bo nosi pedalska bielizne a tymczasem zeby zycie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek......:O wiec nawet jakby nosił bokserki to i tak jest pedałem po czesci jesli mozna TO tak nazwac:O:O

no tak tylko tutaj nie chodzi tylko o pokazywanie tyłka ale o komfort.

Jestem dziewczyną i nie lubię nosić stringów. Mam tylko jedną parę, zakładam jak idę na depilację :P Ale szczerze mnie to nie obchodzi, kto w jakiej bieliźnie chodzi... No, chyba, że to chłopak, z którym miałabym iść do łóżka/związać się na stałe itp., itd.

Gość drogi dextu
jestem dziewczyna i moge stwierdzic ze wygodniejsze sa pełne majtki, np. figi, stringi sa niewygodne, podrazniaja skore jesli ktos ma delikatna i sa ponoc niehigieniczne bo w przeciwienstwie do tych pełnych bardzo wbijaja sie w wiadome partie ciała

hmmm... mogę ci tu teraz napisać, że fakt, że to stereotyp i że nie powinno tak być, że wolność wyboru itp. ale pierwsze co bym pomyślała gdybym zobaczyła Cię na plaży w stringach to właśnie, że jesteś gejem...

polaka na plazy za granica mozna odrazu wylapac w tlumie :( ma zalozone albo codzienne gatki albo takie wlasnie stringowate:( jedyny wyjatek to obcisle majtki na basenie....jezeli kolo plywa:D na plazy nosi sie szorty,nawet takie do kolan...... znam swoja wartosc i nie musze uwidaczniac "sprzetu" :P:D

Gość fuuuuuujjj
stringi sa bardzo fajnym siedliskiem bakterii :)

nie mam nic przeciwko facetom na plaży w stringach. Jeżeli kobiety zakładają je na plażę, to dlaczego faceci nie mogą? gdzie równouprawnienie? :)

Gość 464
Stringi sa siedliskiem bakterii? Wow. Tak samo jak jama ustna, odbyt, dlonie, wlosy i kazdy inny centymetr kwadratowy ciala. O hiegiene trzeba dbac, myc sie po wizycie w toalecie, a nie lazic z brudnym dupskiem. Stringi sa OK.

Gość for for
Przejrzałam wiele for hahahahahahahaha for !!! Jesteś pewna że to poprawna forma ?

Nie wiem czy taką bielizne noszą geje czy heterycy, ale wiem jedno , facet ze sznurkiem w tyłku imitujacym majątki wygląda zwyczajnie żałośnie :O

Gość Kiedyś był tutaj
rany boskie facet + sruny= wielki rzyg :O

Gość Marcos45
Lubię coś takiego, każdy ma inne upodobania więc nie krytykujcie nas za to, że też chcemy się czuć seksownie.. sam zaopatruje się w coś takiego z systemem push up http://krolmajtekpierwszy.pl/meska-bielizna-push-up i jest mi z tym dobrze bo czuje się w niej dużo pewniej i dodaje mi odwagi.

Sory, ale jesli to nie prowo, to fakt noszenia przez facetów stringi jest niemęski i żenujący.

Gość GretaBarboo
bardzo niewielu gejów nosi stringi. Te gacie zwyczajnie są bardzo mało męskie, a gejów kręci właśnie męskość. Znam ich wielu i żaden nie lubi sam nosić, ani oglądać w nich faceta. Jock-strapy, slipy, bokserki - OK, ale stringi - niekoniecznie. Poza tym również uważam, że BARDZO niewiele osób ma warunki do zakładania bielizny. Osoba taka musi być zgrabna, mieć wąskie biodra i nie zarośnięty zad, a niewielu znam mężczyzn, którzy mogą się tym pochwalić

Gość GretaBarboo
do zakładania TAKIEJ bielizny oczywiście :)

Gość hjkhjkj
o matko, jakby mój facet nosił stringi to umarłabym ze smiechu :D