Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna_W

Co zrobic, żeby włosy ,,odstawały'' od głowy?

Polecane posty

Gość Panna_W

Mam dośc gęste, ale leżą kompletnie przypłaszczone do mojej głowy. Biorę głowę w dół, roztrzepuję je po myciu, ale one za pięc minut i tak opadają. Nie chcę walic w nie pianek czy ich suszyc, bo i bez tego są suche. Do tego mam dłuższą grzywkę na boku i chcę, żeby z przodu było widac, że bardzo odstaje. Coś w tym stylu, może nawet jeszcze bardziej: http://img94.imageshack.us/i/94e74970933fdddfcac8742.jpg/ Jak mam to zrobic?

Gość viol_ka
Na twoim miejscu zrobiłabym Rytuał Kerastase zwiększający objętość włosów, poszukaj salonów które wykonują te zabiegi, w stolicy na pewno la Belle i Czajka, a Krakowie chyba też coś znajdziesz, w innych mistach nie orientuje się. Tylko dobrze przeczytaj specyfikacje zabiegu, bo niektore salony pod Rytualem daja po prostu ampulke kerastase a nie caly zabieg..

Gość Panna_W
To raczej niemożliwe, bo mieszkam w małym mieście na obrzerzach Wielkopolski..

Gość ja tak mam i mi sie to nie
podoba

Gość Anq26
Kupić sobie magiczną różdżkę! Nie ma czegoś z niczego...potrzebujesz dobrą szczotkę, kosmetyk podnoszący u nasady, odpowiednią suszarkę, wprawę w układaniu na szczotkę, lakier....i jakieś 15-20 minut czasu na suszenie.

Gość Anq26
A suche są bo łazisz w mokrych...to je bardziej niszczy nisz wysuszenie letnim powietrzem. No i dlatego są przylizane...Niby jak się mają unieść jak schną ciągnięte grawitacją w dół? Co same mają się ułożyć?

Gość Anq26
niz oczywiście a nie nisz...

Podłącz sie pod prostownik...taki do ładowania akumulatorów;) Efekt mórowany ale skutki uboczne trudne do przewidzenia:P

Gość widze ze myslicie
odzywke stosuj od polowy dlugosci wlosa az po same koncowki , stosuj maseczki do nawilzenia calej dlugosci wlosa , najlepsze sa takie co sie splukuja bo te co zostaja na wlosach sa za ciezkie i wtedy wlasnie wlosy sie przylizuja , co do tego zeby odstawaly wllosy to bez suszenia z glowa w dol sie nie obejdzie , rob to letnim powietrzem - to wtedy nie zniszczyszwlosow nie wiadomojak tylko dluzej ci zajmie troche suszenie , ja nie uzywam zadnych lakierow bo sa dla moich wlosow za ciezkie i tez je przylizuja , co robie to grzywka na walek ( tylko ze moja to krotka normalna grzywka a niena bok) i suszarka wlosy mam wtedy caly dzien ladne i nie oklapniete ,niestety tak bez niczego podniesc sie ich nie da , same sie nie podniosa