Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona25uk

Zawiedziona rozmiarem :(

Polecane posty

kolega z którym służyłem w woju, muszę ci powiedzieć, że ma taki sprzęt, że tylko zazdrościć......tylko mam jedno pytanie, dlaczego w wieku 50 lat ma juz chyba 6 żonę?????/

Gość Zawiedziona25uk
Do iga, wiem co mówisz... czmu nie można mieć wszystkiego :( czy zawsze tak jest że facet z większym sprzętem musi być totalnym dupkiem!

Gość Nor-bert.
to lepiej masuj twojemu partnerowi to bedzie wiekszy fiutek bo chyba za słabo mu masujesz

Gość iga*******************
lepiej dobrze sie zastanów zebyś potem go nie zdradzała i nie szukała przygód... dlaczego ludzie zdradzaja ? bo np. sex z ukochanym nie sprawia juz takiej satysfakcji...przykre ale prawdziwe

Gość dorotka dorocinska
konia sobie kupciajak ja.

u kobiety, strefą erogenną jest także umysł, i rozmiar sprzętu faceta jest na przedostatnim miejscu.....

nie wiem jakie Ty masz potrzeby, ale dla mnie sex jest bardzo wazny. Dlatego postanowiłam zostawić poprzedniego faceta.

Gość ten zły...
kobiety są jednak puste...i tam w kroku też

zawiedziona Ale skoro Ty bardzo go kochasz i jego rozmiar nie jest az tak wielkim problemem to może warto z Nim być. Zastanów się dobrze.

Gość Zawiedziona25uk
sex jest dla mnie ważny, ale nie uważam się za jakąś nimfomankę... 3-4 razy w tygodniu się kochamy, z czego jeden tak porządnie, robimy sobie "nocki" i jest super, jego języczek potrafi zdziałać cuda nie powiem, ale podczas penetracji... wiadomo są rózne pozycje, jego uluiona to na stojaka, a ja w powietrzu na nim i tu się pojwia problem, bo często "wyskakuje" ... ehh dziwią mnie wypowiedzi facetów w tym temacie, gdyż Wy nie wiecie jak to jest, czuć Was w sobie i ile to przyjemności sprawia, nie mówie też że musi być jakich potwór 25cm, ale takie 18cm to chyba przyzwoity rozmiar i daje więcej możliwości w pozycjach...

Gość niewiele o tym wiem
ale podobno sa rozne ziola , znaczy pigulki, na rozrost penisa. podobno po 2-miesiecznej kuracji rosnie o 5 ? czy tam 6 cm , w obwodzie tez o tyle :) sprobuj go do tego namowic. te bajery sa ziolowe , wiec nie szkodza

Gość Zawiedziona25uk
nie sądziłam że są jakieś preparaty na powiększanie, a masz jakąś nazwę takiego produktu? no i czy to faktycznie działa i nie szkodzi?!

Średnia długość penisa europejczyka to 14.5 cm. Ma tak 76 procent facetów. Więc Twój facet jest jak najbardziej statystycznym europejczykiem i nie ma w jego rozmiarze niczego dziwnego.

Gość ji uy8 yu8
bmblondyn- ty masz druga zone, hipokryto :O autorko- on ma normalnego penisa, przestan myslec o jakichs tabletkach czy co, bo to zwykle chamstwo :O a moze on chce ci zasponsorowac powiekszanie cyckow, co? milo by ci bylo? owszem, seks jest wazny i to bardzo ale udany seks nie rowna sie duzy penis! tylko prostaki tak sadza, dla ktorych seks to tylko rypansko i tyle do tej wyzej- woooow, ochroniasz cie poderwal na dysce, ale masz mena :P pewnie kolezanki z wioski wszystkie ci zazdroszcza, a jak ma beemke do tego to juz w ogole sikaja po nogach :P

Gość ji uy8 yu8
o kurwa, ochroniarz :P :P :P co ta kafe robi z mozgiem :P :P ALE WTOPA!!!

Gość niewiele o tym wiem
pewnie sobie rekompensujesz w ten sposob inne , mniejsze rozmiary :) albo miales tyle kutasow w pysku , ze mozesz tak powiedziec :D statystycznie co drugi facet , ktory ma fusa ponizej 14 cm , to kobieta z proteza penisa. tak to jest ze statystykami :]

Gość Zawiedziona25uk
co do tych tabletek jeśli one faktycznie by działały to wszyscy faceci mieli by pokaźne sprzęty troch mi się nie chce w to wierzyć. Co do statystyk to chyba jednak jest racja, nie ma co tragizować... sama nie wiem może to te 3 dni przerwy jakie mieliśmy, bo mój miś zmęczony i poobijany po treningach był, eh może odrobina fantazji i jakaś nakładka i będzie dobrze :) zmykam miś wyszedł spod prysznica idę się nim zająć :D

Gość sssssssssssssssssddddddddddddd
HA HA 13 CM TO CHYBA JAKIŚ IMPOTENT MUSI BYĆ

Gość iga*****************
nie mieszkam na wiosce. Tylko w Szczecinie, a nie wiem czy wiesz ale to jest miasto. I nie chodzi o to, ze to jest akurat ochroniarz, po prostu tak napisałam....

Gość stachcha
E, 13-14 to chyba tak przecietnie, ewentualnie lekko ponizej. Jak masz orgazmy, facet jest fajny i wszystko ci w nim pasuje, to nie wydziwiaj. Jak chcesz czasem poczuć "mocniej", to na jeźdźca albo od tyłu. Mój facet ma dużą pałę, ale co z tego, jak mu mięknie zaraz po wprowadzeniu, a pół minuty później już wystrzela :/

zawiedziona odpusc sobie te tabletki :( to jest bajka, ze one super powiekszaja... a poza tym jakby poczuł sie Twoj facet jakbys mu je zaproponowała

Gość ji uy8 yu8
"na wiosce" :D on pewnie na kazdej imprezie podrywa jakies pijane i latwe panienki, gratuluje zdobyczy :)

no i tu się mylisz, ponieważ na imprezie jesteśmy zawsze razem, jestem z nim już kilka miesięcy :) a lokal w którym pracuje jest na poziomie. zreszta co Ci bede mówić prostaku ....pzdr

zawiedziona25uk Uważam, że przesadzasz :) skoro facet jak najbardziej Ci odpowiada, sama piszesz, że jest wam w łóżku dobrze to co tak dramatyzujesz ?? Rozmiar jest ważny, ale nie najważniejszy ;) Miałam faceta z takim rozmiarem jak Twój obecny i naprawde było nam dobrze, ba... zajebiscie wrecz ;) Teraz co prawda mój obecny parter ma o wiele wiekszego i uwierz, że czasem wolałabym żeby był ciut mniejszy ;) I nie wierz w jakies tam tabletki ;) zranisz tylko faceta proponujac mu je :)

Gość ji uy8 yu8
aha, czyli zawsze jak jest w pracy to ty za nim jako przyzwoitka, no mozna i tak :D noo, lokal na poziomie (pomiajajac co sie zwykle w takich lokalach dzieje :P ) ale ejdnak panienke czyli ciebie wyrwal, :P tylko pare miesiecy... porucha, porucha i jak sie znudzi to se wyrwie nowa :D

zawsze bawiłam sie w tym lokalu i dlaczego nagle miałabym tam nie chodzić ? dlatego, ze jest moim facetem i w weekendy tam pracuje ? smieszny jestes...

Gość ji uy8 yu8
pilnuj, pilnuj 🖐️

:) jak mozna byc takim bezmozgiem... trace wiare w kobiety ;/ za duzy zle za maly zle... nakladki / ziola ... moze tobie cipe zszyjemy troche co ?

Iga nie przejmuj się tymi bzdurami co pisze ten człowiek ;) mój facet również pracuje dodatkowo jako ochroniarz w lokalu ;) a na codzień zajmuje się czymś zupełnie innym, skończył studia i jest naprawde fajnym facetem ;)