Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona25uk

Zawiedziona rozmiarem :(

Polecane posty

Gość iga******************
no tak, tylko jakis palant zarzucił mi tu ze sie chwale ze to akurat ochroniarz. dla mnie liczy sie to jakim jest człowiekiem, ze jest mi z nim dobrze ;)

wybacz Stefan ;) ale dla mnie rozmiar ma znaczenie ;) z poprzednim facetem było mi dobrze, ale na pewno nie tak jak z tym teraz obecnym :) ale na pewno na to składa się tez fantazja faceta, nie tylko rozmiar ;) ale jednak dla mnie ma znaczenie...

Gość ji uy8 yu8
buahahhhaaa jeszcze niedawno pisala ze liczy sie dla niej jego duza pała :D :D

no przeciez pisze idioto, ze rozmiar ma dla mnie znaczenie !! czytaj ze zrozumieniem człowieku !!

Gość czarnulka 21
mój obecny faceta ma 15 cm i naprawdę jestem zadowolona w 100% i myślę, że po prostu powinnaś pomyślec o technice....

Gość ji uy8 yu8
to nie pierrrdol kretynko, ze liczy sie dla ciebie jakim jest czlowiekiem, tylko ze jaka ma pale :D jak bedzie mial wypadek i utraci penisa to dasz sie poderwac innemu ochroniarzowi pewnie :D

to się dla mnie również liczy !! temat jest o wielkosci penisa to pisze, ze dla mnie ma znaczenie wielkość !! a jakbys mnie zapytał jakie cechy cenie u faceta to bym Ci człowieczku wymieniła ;) ale nie o tym mowa w tym temacie ;)

Gość cass powiedz jak duzy jest
kutas Twojego ze piszesz ze czasem bys wolała zeby był ciut mniejszy??

duży ;) to powinno Ci wystarczyć. odpowiada mi rozmiar, ale czasem w niektórych pozycjach czuję, że jest za duzy. No ale dla mnie to nie jest powód, zeby szukać innego ;)

Gość kobiety to ch****
a faceci to pizdy, że z nimi sa !!!!!!!!!!!!!

no widzisz cassablanca a dla mnie mały penis był powodem. niebyłam zadowolona z naszego zycia seksualnego dlatego odeszłam i nie załuje. Teraz natomiast jestem zadowolona.

nie byłam *

Gość ji uy8 yu8
moze nie bylas zadowolona bo ci na tych imprezach rozjechali cipso jak dworzec autobusowy, tania idiotko :D

heh...zalosny jestes.... moj obecny jest moim trzecim partnerem seksualnym ;)

Gość ji uy8 yu8
sadzac z poziomu wypowiedzi ma maksymalnie 18

Gość TH is IT R
Zadźgał bym cie nożyczkami suko

ja 23 a on 29 lat ;)

moze zadźgaj siebie idioto

a co ma wiek do tego ??

Gość taka prawdaaaaaaaaaaaaa
rozmiar penisa drodzy Panowie ma znaczenie !! ale rownie wazna jest tez technika...ale nie oszukujmy się, mała pałka rewolucji facet nie zrobi :(

Gość ji uy8 yu8
wiek to ma do tego, dziewczynko ze zwykle mlode kobiety i mezczyzni, czyli malo doswiadczeni wiec o niskim poziomie kultury seksualnej (bo nie chodzi mi o ilosc partnerow) upatruja satysfakcje wlasnie w wielkosci penisa, a dosyc prostackie z wiekiem kiedy doswiadczenie rosnie i wiecej wiemy o seksie, a nie tylko wlozyc-wyjac-polizac, udany seks jest juz malo zalezny od wielkosci penisa, a juz zwlaszcza przy tak normalnej wielkosci jak te 13-14 cm, bo przy 2 cm no to co innego, ale nie chodzi tu o wybryki natury udane zycie erotyczne to cos wiecej niz wielkosci, piersi, pochwy czy penisa no ale co wy mozecie o tym wiedziec 🖐️ a tak poza tym, jestem kobieta a tu ciagle do mnie sie zwracaja w formie meskiej,

ale Ty masz kobieto bujną wyobraźnie :P kto Ci takich bajek naopowiadał ??? zal mi Ciebie

Gość ...ups
Co tu dużo mówić....poprostu go nie kochasz!!!! Dlatego czujesz się zawiedziona. Gdybyś go kochała nie byłoby problemu. Pamiętaj, że orgazm powstaje w mózgu i to mózg wysyła sygnały do pochwy kobiecej. A resztę sobie już sama dopowiedz.

Gość ji uy8 yu8
dodac mozna jedynie ze skoro to i tak obwod jest wazniejszy niz dlugosc, a pochwa przecietnej kobiety jest unerwiona tylko na kilku poczatkowych cm, to polecam najpierw sie troche doksztalcic zanim zaczniecie narzekanie na wielkosc czy seks w ogole jesli macie taka sama wiedze na temat antykoncepcji to pewnie niedlugo pojawia sie topiki typu "uprawialismy seks oralny, czy jestem w ciazy?" 🖐️

ji uy8 yu8 Ostatnio czytałam, że u kobiety wrażliwe są pierwsze 4cm pochwy :) A jak Ci tak źle z nim, to sobie kup wibrator, i używajcie w trakcie dla urozmaicenia, strasznie trudno to wymyślić :/ Już abstrahując od tego że problem to masz jak 15letnia przedstawicielka pokolenia gimbusów. Cass - och, skąd ja wiedziałam że Twój będzie się czymś związanym z ochroną zajmował :) Jak zwykle bingo! :)

własnie w tym rzecz ze Ty powinnaś się dokształcić zanim zaczniesz się wypowiadać ;) obwód czy długość...wychodzi, że rozmiar ma znaczenie ;) dzieki za przyznanie racji. idz juz spac

Gość ji uy8 yu8
no wlasnie, 4 cm wiec na zdrowy rozum to i 7 cm penis by wystarczyl, ale te panny nie maja o tym pojecia bo w ogole maja male pojecie o seksie, pewnie tak samo jak ich meni :) ochroniarze :D :D

ji uy8 yu8 a powiedz mi, w ktorym miejscu napisałam, że facet musi mieć wielkiego ?? wyraźnie napisałam, że dla mnie nie ma to wiekszego znaczenia :)