Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo..........

Jak się wziac w garsc ?

Polecane posty

Gość bardzo..........
Wszystkiego nie robie a nawet gdybym robila to nie widze nic zlego w zrobieniu wszystkiego dla najblizszej osoby mojemu sercu bo gdy sie ma naprawde bliskiego przyjaciela.. to czy nie daje sie jemu najlepszego od siebie ? i wzajemnie oczywiscie. Ja po prostu bardzo szybko przyzwyczajam sie do ludzi, szybko sie anagzuje emocjonalnie, a potem czesto mam problemy ale tego akurat nie zmienie:(

a gdzie jestes TY?,gdzie jest Twój świat i Twoje pasje,masz coś tylko Swojego,cos co Cię pochłania i daje radość????

uwierz mi,piszę i zaznaczam Ci to wszystko i podkreślam,bo też całe zycie byłam taka sama jak Ty,jakbym czytała w tym momencie o sobie sprzed lat.Piszę to ,żeby CI zwrócić uwagę na problem i sedno sprawy

i nie ma nic złego w dawaniu ,ale nie mozna tylko dawać nie licząc na nic,nie mozna kochać za bardzo i myśleć bardziej o kimś niż o sobie,pokochaj Siebie i dopiero potem wszystkich dookola,bądz przede wszystkim szcęśliwa sama z sobą,dopiero wtedy będziesz w pełni kochała innych a nie tworzyła toksyczne dla siebie układy czy związki

Gość bardzo..........
Pokochanie swiata bedzie ciezkie zwlaszcza dla osoby z Borderline.. ale caly czas probuje, siebie kocham naprawde choc czasami mam dosc ale w wiekszosci lubie siebie..

Gość bardzo..........
Mam zdiagnozowane zaburzenia ale jakos staram sie z tym zyc, teraz coraz wiecej ludzi z BPD. Na dzis wszystko ide spac jutro chce sie zaciagnac sila do urzedu pracy i moze uda mi sie isc na staz jakos musze ruszyc:)

trzymam kciuki,kto jak nie Ty jutro sobie z tym poradzi,ja w Ciebie wierzę i nie boję się o Ciebie,pozdrowionka

Gość bardzo..........
Dziękuje ci🌻

Gość ze mna cos podobnego
:o

Gość a coto do
?:D