Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

talka987

Kobieta na ścigaczu

Polecane posty

Gość wrzód na dupie
ja tam nic nie mam do facetów/bab na ścigaczach o ile ta pasja to naprawdę pasja, a nie wiejska popisówa :o niestety 70% z tych, którzy pieją: motocykle to moje hobby! trzy minuty później wsiada na tą swoją wyjebaną w kosmos maszynę (jakby naprawdę bóg wie jaką filozofią była jazda na motorze), pędzi 200 km/h, nagrywa filmiki jaki to on zajebisty, bo się nie zabił/uciekł policji/jechał tyle po piachu na wsi, a potem łazi z nosem przy suficie. trochę to żałosne 😴

Nie na allegro. W Olek motocykle. To znów jaki wydatek Cię czeka??? Kurcze wszystko pięknie ładnie ale czasem cenowo się nie da:(

Gość lukasz 87 FIREBLADE
do talka987 mi sie podobaja takie dziewczynki ktore chulaja na scigach sa ogarniete bystre sprytne no i jest fajny wspolny temat :):) popieram obydwiema rekoma fajnie ze sa takie dziwczyny

Na malowanie mam odłożoną kasę od jakiegoś czasu, tylko nie mogę odszukać sprawdzonej osoby z aerografem..

Mój brachol maluje ale nie kaski:P maszynkę mnie pomalował już jakiś czas temu. Jest Zwierze.:P

Gość lukasz 87 FIREBLADE
a dzieki dzieki chwale sobie moje wozidlo bo jezdzi i nie trzeba dokladac :):) dziewczyny zrobcie cos z ta pogoda PLEASE =\

Nie wiem nigdy nie pytałam, Świetnie - czarna z czerwonymi płomykami na owiewkach. Musiałam coś zretuszować po ostatnim sezonie:D

Gość dziewczyna z garnkiem na
Rozumiem twoja pasję ostra Jako mała dziewczyna wyśmiewana przez okrutnych równieśników z powodu wątpliwej jakości urody marzyłaś aby móc chodzić z garnkiem na glowie (jak bohaterka pewnej powieści...),,, latka mijały i wreszcie zrealizowałaś swe marzenia, wkładasz kask i nikt cię nie widzi, to prawie jak garnek :)

Gość lukasz 87 FIREBLADE
umnie na miescie widzialem juz kilku desperatow w taka pizdziawe ale niech sie tylko ociepli =] trzeba zrobic jakies powitanie sezonu co o tym myslicie dziewczyny?? :):) a jeszcze takie pytanie czy niema ktos od Was do sprzedania takiej szkapy jak moja oczywiscie 900 pilnie poszukiwana dla braciszka z familili :) ??

Gość ostra sie cieszy
bo kaska na leb nalozy wreszcie!:D bedzie mogla wyjsc na swieze powietrze na spacer:Di was ukryje

Ha:) dobre może się wykluje do 19. Też kiedyś chciałam kupić GS- a. No ale skończyło się na hondzi razem jesteśmy już 5 lat:) ah nikt tak długo ze mną nie był:P

Ja swojego dostałam w spadku :P Fajny był idealny do miasta..Ale cóż , nie opłacało się go naprawiać..

Gość ostra sie cieszy
nareszcie schowa swoj ryjec:D

"ale niech sie tylko ociepli =] trzeba zrobic jakies powitanie sezonu " w tym sezonie bede ladowal do dawcow narzadow z beryla :classic_cool:

Gość lukasz 87 FIREBLADE
nie no dlaczemu sie domnie nie odezwalas nie zapomne Ci tego =\ :P radom to w sumie nie daleko. ladna sztuka sie sprzedala ile najechane i jakie kolory budy?? prosta byla?? ciezka sprawa jest teraz z ladna RR :( podobnie jak i z fajna dziefcynka :P jedna na milion... :P:P

Gość ostra sie cieszy
zaczyna sie wiosna beda warzywa:P

Gość lukasz 87 to ostra s
💤 znowu idiotka sama z soba pisze

ja też śmigam od dwoch lat i faceci jak mnie widzą to patrza raczej z zachwytem , nie zdarzyło mi sie nigdy coś negatywnego z ich strony :)

łukasz popytam, obadam spawę, na wiosnę zmieniają bajki. Powitanie ??? kuva do maja się nie przywitam z asfaltem:(