Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

talka987

Kobieta na ścigaczu

Polecane posty

Gość lukasz 87 FIREBLADE
tato też jest ze mnie bardzo dumny - przed chwilą dał mi z głupim wyrazem twarzy tajemnicze pudełko z napisem "condoms"- to jakieś nowe gumy do żucia??

Gość lukasz 87 FIREBLADE
wymyslil bys cos lepszego bo to bylo zalosne... :) szkoda mi go zbiorka na mydelko dla kolegi bo smierdzi mu z du*** az sie zrobilo nieprzyjemnie na forum... =\

proszę jaka konwersacja ale jesli nie ejstescie w temacie to na priva idzcie:)

Gość lukasz 87 FIREBLADE
wymyslil bys cos lepszego bo to bylo zalosne... :) szkoda mi go zbiorka na mydelko dla kolegi bo smierdzi mu z du*** az sie zrobilo nieprzyjemnie na forum... =\

Gość lukasz 87 FIREBLADE
znajomi któzy mnie zaprosili powiedzieli że mogę zabrać ze sobą swoja połówkę - wziąłem żytnią...

Gość lukasz 87 FIREBLADE
czasami żeby mama nie była zawiedziona , jak robiło się już ciemno na dworzu mówiłem że wychodze i wrócę późno , po czym szedłem do piwnicy i siedziałem tam z 6 godzin pijąć żytnią... jak wraccałem mówiłem że byłem w pubie z kolegami i troche wypiliśmy

Gość lukasz 87 FIREBLADE
kolega ma pewnie kapleks malego wacka no i prubuje sie dowartosciowac badz podbudowac szkoda mi takich policyjnych pedalow....

Gość lukasz 87 FIREBLADE
ale teraz nie musze już udawać - idę na prawdziwą imprezę- lakierki już wypastowane, bokserki wyprasowane, umyłem nawet się pod pachami i podmyłem... będzie super

Gość lukasz 87 FIREBLADE
niema to jak miec balasy w glowie jakis pedal ktory niewychodzi zza komputera jako fotel ma sedes tasiemka obok badz wogule klawiatura wtedy nabiera lepszych barw szkoda mi takich komputerowych lamusow.... niech sobie popisze jak ma to mu pomoc :)

Gość lukasz 87 FIREBLADE
mama powiedziała że upiecze ciasteczka żebym wziął do moich nowych przyjaciół na prywatkę- mame jest kochana

Gość lukasz 87 FIREBLADE
w Grójcu mieszka mój wujek Marian... on jest super :)

Gość lukasz 87 FIREBLADE
rzadko tu bywam i dlatego niemam stalego nicku

Gość lukasz 87 FIREBLADE
niech sobie popisze moze mu to lepiej zrobi jemu oto chodzi lubi zwracac na siebie uwage pewnie mu cisneli w szkole i polubil to przwyczail sie

nie wkurzjacie mnie do cholery! mozecie z takimi tematami na privaaa;/;/;/co obchodzą nas wasze sprawy ze wujek marian mieszka a ja mam lakierki czarne i ide na impreze ;| załosne

Gość lukasz 87 FIREBLADE
tate zadzwonił do wujka Mariana i powiedział , że idę na prywatkę- wujek Marian się ucieszył i powiedział , że jest ze nie dumny :)

Gość lukasz 87 FIREBLADE
ten wyżej o szkole to podszyw - spadaj podszywie :(

Gość lukasz 87 FIREBLADE
talka wczytaj sie lepiej w to co bylo pisane.......

no proszę Was nie zavhowujcie się jak dzieci...piszecie takie bzdury,że nie wiem czy mam płakac czy smiac

Ostra, ja będę na święta, ale trochę dalej od centrum. A jak przyjeżdżasz to na swoim motorze? Bo tam podobno ostatnio dużo osób na nich śmiga.

Gość Iukasz 87 FIREBIADE
boję się tylko żebymnie dostał sensacji żołądkowych bo jak się stresuję to zawsze mam biegunke :( a teraz się stresuję bo chciałbym zatańczyć na tej prywatce chociaż z 1 dziewczyną :( Kolega mi powiedział że jak zagadam do dziewczyny : "pierdolniesz densa mała ??" to każda będzie moja... myślicie że ten tekst podziała ? Martwię się :(