Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

talka987

Kobieta na ścigaczu

Polecane posty

Gość lukasz 87 FIREBLADE
ulica sucha... :):) rok temu tez tam walczylem oczywiscie KAT A bo kiedys trzeba bylo wkoncu zrobic :P teraz maja juz nowa HONDZIARE ale taki odkurzacz ze awaria :):) kola grubosci jak od roweu strach dosiadac bestie :)

Gość lukasz 87 FIREBLADE
ulica sucha... :):) rok temu tez tam walczylem oczywiscie KAT A bo kiedys trzeba bylo wkoncu zrobic :P teraz maja juz nowa HONDZIARE ale taki odkurzacz ze awaria :):) kola grubosci jak od roweu strach dosiadac bestie :)

Gość lukasz 87 FIREBLADE
nie no ja to mysle ze w swieta wyprowadze na spacer moja hondziare :):) podobno do 25 marca ma byc ochlodzenia i potem samo slonce... :):) co powiecie na wspolny spacer?? :P trzeba wypuscic koniki na wybieg :)

Gość lukasz 87 FIREBLADE
nie zwaracajcie uwagi na nia jej oto chodzi niech idzie targac tampon zuzyty :P

Gość lukasz 87 FIREBLADE
lepsze bialobrzegi tam jest dobry wybieg... :P ja to sobie zajade s wieta do wierzbicy bo jak co roku jest jaranie ciapa tylko ze to z drugiej strony radomia troche Wam nie po drodze =\ gra mi w uszach :P

Gość lukasz 87 FIREBLADE
wicie co mi się ostatnio przydarzyło?? jechałem ostatnio na moim sprzęcie i nagle poślizłem się na rozciapkanym gównie na szosie- masakra :D:D cały się ujebałem ale nic- wsiadłem na sprzęt i pojechałem do domu

Bystrzyca tekstylny masz?? JA miałam ale bardzo się zniszczył, jakiś chłam musiałam kupić na expo w wawie na targach, znajomy jak byl w Niemczech teraz kupil mi fajny skórzany z żółwiem. Odłożę jeszcze trochę kasy bo i buty muszę kupić ..

Gość lukasz 87 FIREBLADE
napewno lepiej Ci bez tego kombinezonu.... :p

Gość lukasz 87 FIREBLADE
ostra a pokażesz tzytzki:P :D:D

stara no co ty na skórkę mnie jeszcze stać. :( może w przyszłym roku, ale to już nówkę, no i może nowy motorek:)

Łukasz , pachnie mi pewnym forum motocyklowym "Poka cycki" !!! :D Żeluś kurde!! To na ulicę "I" na " P" czy na tym związanym z Wojskiem? Czy Centrum?? ale miła niespodzianka :D

Gość lukasz 87 FIREBLADE
jakis oszlomom sie podszywa pod moj nick... idz porzucac z kolegami ze wsi plugiem przez z stodole psie

Bystrzyca ja odmawiałam sobie wszystkiego prawie, składalam i w końcu uzbierałam :P Ale fakt drogi wydatek..

kuva się mi coś literówki źle spisują. Narazie spadam, wpadnę później jak co:) siema

Gość lukasz 87 FIREBLADE
wiecie co- idę dzisiaj na imprezę, mama strasznie się cieszy bo po raz pierwszy odkąd się urodziłem usłyszy ode mnie :" mamo, nie wrócę na noc", własnie pastuję sobie czarne lakierki żeby zrobić dobre wrażenie na nowych znajomych którzy zapewne zostaną moimi przyjaciółmi

Gość lukasz 87 FIREBLADE
uczę się na pamięć kawałów "poszła baba do lekarza"- chce pokazać jaki jestem dowcipny