Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

talka987

Kobieta na ścigaczu

Polecane posty

Witam,mam pytanie co mężczyźni sądzą o kobietach na ścigaczu/motocyklu?Sama jeżdzę od 2 lat i coraz cześciej zauważam,że patrzą oni ze zdziwieniem bądz pogardą.A wy co o tym myślicie jakie mężczyżni mają zdanie?

Gość ruda zardzewiała .
ty mozesz sie poscigac co najwyzej z sasiadka o to ktra szybciej wymyje klatke schodowa 🖐️

Gość hłłe hłłe hłłe
zaraz ostra zacznie wychwalac sie na pomaranczowo, zakladac kaski:classic_cool:

Gość ruda zardzewiała .
kask z dyni co najwyzej moze zalozyc taki z helloweenu:classic_cool:

kto ci zabroni być dawcą narządów do przeszczepów. Miej tylko w dokumentach pozwolenie na pobranie.

wiem że takie laski chociaż uważają się za fajne , ostre i w ogóle takie kumpele facetów to faceci z gatunków uważają je tylko obiekcik do wyruchania :D ale zaraz zaczną sie docinki że akurat was to szanują i traktują jak facetów...na pewno :D

kobieto jakbyś pokazała się na jakimś harleyu, albo mamucie, ale na japońskim przecinaku, toż to wstyd, już Junak-Millenium, cos lepszego....

Gość no i niestety stalo sie
wlasnie chcialem napisac, ze fajnie taka chapnac na dzide. co tu duzo mowic, mimo, ze sie wypieraja, zaliczyly juz wiecej drazkow niz mozna ich znalezc w starym tarpanie🖐️

Gość talka987 .
przepraszam, mały błąd się wdarł :o miało być na ściągaczu a dokładniej chodziło o fałdy jakie się tworzą na siusiorze podczas obierania kabla :)

ale chwalisz się czy żalisz?? co nas obchodzi na czym jeździsz?? i jak zarobiłaś na ten motor też nas nie obchodzi, jeśli zbierasz na paliwo to zgłoś się na odloty.pl cczy jakoś tak.... dużo bardziej podnieci mnie laseczka w wartburgu czy ładzie niż dupodajstwo na najdroższym motorze :/

ani nie chwalę ani nie żale się poprostu wkurzają mnie komentarze ,że kobiety na motorach to jakies dupodajki;/ kazdy może ma jakąs pasje.Więc bez mądrości ;]

Jasne! tak samo jak wizażyscie/fryzjerzy/projektanci mody nie są gejami :) o przyszła "ostra" ... pewnie martwi się o konkurencje do pałek kolegów :D spoko starczy dla dwóch - jedna północ druga południe

nigdy nie interesowały mnie japońce, brzęczące gówienka, jak silnik od odkurzacza. moim najlepszym zawsze motorem był Junak, którego znam dokładnie , każdą śrubkę, a te japońskie wynalazki.....bez duszy....

Każdy ma inny gust.Nie potępiam kogoś dlatego,że woli inne motocykle a co do junaka ciekawy ,kultowy sprzęt niestety rzadko spotykany.Dlatego pewnie polowa osob nie wie o istnieniu

nie lubie baranow na scigaczach obojetnie jakiej plci bo zamiast swoje wyscigi za miastem urzadzac to brzecza zeby sie pokazac na miescie 😠

Gość ja siedzę w domciu
ja jeżdzę na EMZETCE

Kuva nas zasypało:( na Amen. W sobotę z nudów poszliśmy trochę na deskach pojeździć. Ni ma wiosny i nie narazie ni będzie. Straszną traumę przeżywam, szmata stoi w garażu a jak zasuwam combi:(

combi? Ja w tamtym roku sprzedałam trójeczkę moją, i kupiłam pierdziucha byle jakiego bo zbierałam na Yamaszkę :P

Się trzeba do sezonu przygotować:P Kuva choć tyle frajdy:) Pozazdrościłam Ci i kupiłam sobie rękawice:P Nówki:D

Na allegro?? Ja kupiłam sobie kask w tamtym miesiącu, bo poprzedni był lekko zjechany ;) Fundnęłam sobie białego Nolana, jeszcze szukam tylko dobrego aerografu w Warszawie.