Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 48beata walbrzych

Mam 48 lat i ciesze sie ze nie mam dzieci

Polecane posty

Gość mastarra
a w przedszkolu to kazda matka ci powie ze kocha dziecko nad zycie...Maja siedziec przy tobie i plakac ze nie chca byc matkami?

Gość mastarra
To sa kobiety i 19 letnie i po 20 i po 30...w kazdym przedziale zyciowym. Nie dal kazdej kobiety dziecko jest najwiekszym szczesciem.

...smutno tak odchodzic i nikogo po sobie nie zostawiac........zwiedzac swiat można było też z dziećmi.......chociaz dzieci to BEZZWROTNA INWESTYCJA - TO POMIMO TEGO ....CIESZE SIE , ZE UDAŁO MI SIĘ ZOSTAC matką polka.....JUPI.....ALE TO TWOJE ŻYCIE........

gotowość do bycia matką to podstawa, jeśli zaliczacie wpadkę lub decydujecie sie na dziecko bo partner tego chce, bo wydaje wam sie ze tak nalezy albo z innych durnych powodów to sie nie dziwcie poźniej ze macie depresje albo poczucie przegranego życia.

Gość GHHJHGJ
A ty wojująca feministko wracaj do swojej jaskini z lesbijską armią zbawienia uciemiężonych kobiet BOZE KOBIETO GDZIE TY PRACUJESZ? JAKIe PRZEDSZKOLE???? NIE ZYCZE SOBIE ABY TAKIE COS JAK TY WYCHOWYWALO MOJE DZIECKO!!!

mastarra> to ze skonczylas studia nie czyni z ciebie fachowca, ja skonczylam prawo - jestem prawnikiem? :) Depresja poporodowa jest domeną kobiet ktore nie dojrzaly do macierzynstwa a mimo to z roznych przyczyn dzieci maja. Proste?

Gość masz powodzenie
matki Polki wracajcie do swoich bachorow i garow

GHHJHGJ > bez obaw, nie przyjmę "tego czegoś" do swojej grupy.

Gość mastarra
Nie kazda kobieta chce miec dziecko. proste. Nie bede ci tego tlumaczyc. Szkoda czasu. jestes pewnie mlodziutka i malo wiesz o zyciu. Ty obserwujesz matki w przedszkolu, ja z nimi rozmawiam szczerze kiedy nikt nas nie widzi. O czym my tu rozmawiamy?

Gość oj oj oj ____ OJOJ
kajtus- niezle:P:P:P przestancie się tak unosic.... jest przedszkolanką i juz.... i teksty ma nieziemskie;) mm tylko że przy dzieciach się hamujesz:P pozdrawiam:):)

Gość TioneeHilson
no własnie , czaem dobrze wpaść na jakiś temat. na tym można sie przekonać komu zostawia sie dzieci pod opieke w przedszkolu.W sumie dziekuje, teraz wiem,że mam tego nie robić.

Nie wiem o czym ty rozmawiasz ze mną, jaz tobą już skończylam rozmowę. Dodam ze nigdy nie twiedzilam, ze kazda kobieta chce czy tez powinna miec dziecko!! Cos ci się ubzdurkało :)

Gość l76749449
Oj duzo kobiet pokroju kajtus pracuje teraz w prezedszkolu....:(

Gość l76749449
Dodam ze nigdy nie twiedzilam, ze kazda kobieta chce czy tez powinna miec dziecko!! Cos ci się ubzdurkało -kajtus czy ty masz schizofrenie?

Gość l76749449
szkoda mi jej bo jednak tego najpiękniejszego uczucia jakiego doswiadczyc moze kobieta ona już nie zazna-twoje slowa schizofreniczko pracujaca w przedszkolu:(

no i czego te slowa dowodzą głupolku? Jak pokonasz trudnosci interpretacyjne zrozumiesz sens mojej wypowiedzi.

Gość l76749449
"jako matka twierdze ,że macierzyństwo to nie jest nic wyjatkowego, i nie płakałabym gdybym nie mogla miec dzieci". to co piszesz jest przykre, najwyraźniej nie nadajesz się na matkę albo pozbawiona jestes uczuć wyższych. no skoro twierdzisz ze nie pidsalas wczesniej ze kazda kobieta chce miec dziecko to czemu tak obrazasz tamta osobe?

Gość Ojojojku
I cwała Ci za to droga Beato. Tak piekne uczucie - zajmowanie się srajacym i wrzeszczącym gównem od którego ani na chwile nie można się uwolnić.

Gość l76749449
takie panny jak ty powinny miec zakaz zblizania sie do dzieci...nie nadajesz sie kompletnie

Gość TioneeHilson
do dzieci w przedszkolu też mówi głupolki. Boże co za baba. No ale cóż tak jak niektóre nie powinny być matkami, a są tak niektóre nie powinny być przedszkolankami a są.

Gość fdgdfgd
Matki Polki ja sie pytam czy zrobilyscie juz obiad meza i bachorkom

l76749449 > ty nadal nie rozumiesz... niestety nie mogę ci tego wytłumaczyć bo stracilabym caly dzien, a co do moich kompetencji - nikt się nie skarżył, chętnych mam aż nadto więc nie musisz się o mnie martwić.

TioneeHilson > nie ma potrzeby, te dzieci mają wyżesz IQ od ciebie.

Gość l76749449
offerma... znam pewna zakonnice dla ktorej calym zyciem sa dzieci afrykanskie..naucza ich, leczy bo skonczyla medycyne, uczy jezyka, cale zycie jezdzi na misje i jest najabardziej szczesliwa osoba na swiecie jaka znam ....wybrala inna droge zyciowa i moze powiesz ze gorsza o nie ma dzieci? BOZE niech ktos w koncu mi powie dlaczego nasze spoleczenstwo jest takie zacofane????? blagam was:(

Gość l76749449
szkoda ze matki nie widza jak ty piszesz na forum....jakie slownictwo, jakie tepe odzywki...jestes wulgarna...:P ja tez jestem wulgarna moze tertaz ale przynajmniej nie pracuje w przedszkolu i nie oszukuje biednych matek ze nadaje sie do tej roli glupia dziewuszko!!!!!