Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 48beata walbrzych

Mam 48 lat i ciesze sie ze nie mam dzieci

Polecane posty

jeden w przedszkolu a drugi w kancelarii... racja ale w przedszkolu więcej zarobisz i przyjemnie spędzisz dzień.

Gość ulalalaaaaaa
kajtus wyprasowalas juz pizame ?

Gość Darker- ojej
nauczycileką to ja nie będe... :( o nie... brak cierpliwości... specjalizacje mam tłuamczeniową, wiec zamierzam isc w tym kierunku..albo zatrudnić się w dużej firmie z interesami za granicą... oprócz anglistyki mam jeszcze inne studia... przydają sie różne kierunki:)

wydaje mi się, że niektórzy tu mnie nie polubili, trudno wasz problem:) mnie to nie dotyka.

Gość l76749449
wiecej zarobisz niz wziety prawnik? aha ktos dobrze powiedzial ze autorka moze cie pozwac za zniesalwienie...te twoj prawo to wyzsza szkola prawa 25 km od bziuk w mazowieckim?

Gość Tioneehilson.
to ja zostałam oskarzona o brak uczuć wyzszych, i nie zamierzam tego zostawić bez echa.

Gość Tioneehilson.
prawo skonczyla, hahahaha la lewo od A-4 chyba

Gość Nivea calm&care
l76749449 - Ty za nazywanie Cie głupolkiem tez zreszta masz takie prawo, tj do zalozenia sprawy

l76749449 > jakbys skonczyla prawo to bys wiedziala ze po studiach absolwent w kancelarii moze liczyc na najnizszą krajowa jak dobrze pójdzie:).

Gość l76749449
a mozna zalozyc taka sprawe?

Gość hahhaasdsfsf
Patrzcie jaki temat w tak krotkim czasie a ile nastukali postow. Wystarczy o dzieciach i macierzynstwie. Zbiora sie przeciwnicy za i przeciw i holllaaaa. omg

Gość ulalalaaaaaa
Kajtus a spakowalas juz kredki do tornistra ?

kremik> śmiało, pozywaj, moze pomóc ci w sporządzeniu pisma?:) Odłożyłaś kieszonkowe na koszty procesu?

Gość l76749449
jak ty bys sorzadzila pisno ty by sie zapluli ze smiechu w sadzie:(

Gość Kajtus a ty dlozylas na operac
je plastyczna swego oblesnego ryja?nie od dzis jestes na kafeterii i wiemy jakas brzydka.

l76749449 > tu sie z tobą zgodzę, zapluliby sie już przeczytawszy w jakiej sprawie skladany jest pozew:).

Gość Nivea calm&care
Kremik:D Super Owszem Kajtus, systematycznie co miesiac odkładam sporą sumę z pensji:) Nie sądze, zeby Cie tu ktokolwiek pozywał, ale prawo takie jest:) Niespełniona prawniczko:) A tak swoja droga, masz dzieci?

Gość l76749449
moge nawet pozwac kogos kto mnie nazwie szmata na ulicy...nie wiedzialas o tym prawniczko z podrzednej uczelni?

nigdy nie wstawlam tu zdjęć więc ciekawe skąd niby wiesz jaki mam "ryj", moze pomylilas go z wlasnym?

Gość ulalalaaaaaa
przestancie sie kobitki klocic .Kajtus musi zrobic podwieczorek jeszcze i umyc podloge.

l76749449> mozesz debilko, ale nic nie zyskasz na tym bo to nie Ameryka. Jeszcze zabulisz kase na rzecz sądu. powodzenia.

Gość Nivea calm&care
Kajtuś w dodatku nie ja mialabym cie pozywac, wiec czytaj ze zrozumieniem. I l76749449 ma racje, za niby taka "bzdure" jak nazwanie kogos "idiotka" mozna pozwac, slyszalam historie, ze facet zonie mowil, ze jest "beznadziejna" i dostal za to wyrok oraz mial jej dozywotnio placic alimenty...

Gość l76749449
dlaczego ta kobieta pracuje w przedszkolu? moze ktos mi powiedziec?

Gość sasana
szczerosc:) tak, wiele mnie to kosztowalo. spora czesc rodziny sie ode mnie odwrocila tak samo od meza. przyjaciele zostali, ci rozumieli ze mamy w zycie inne priorytety. teraz jestesmy ze tak powiem w kwiecie wieku, nie musimy juz walczyc o pozycje czy pieniadze, zyjemy tak jak chcemy, potrafimy w poniedzialek postanowic ze w srode jemy sniadanie w paryzu i tak robimy. gdybysmy mieli dziecko/dzieci nie mielibysmy 1\100 swobody ktora dysponujemy teraz. a na pytanie kto sie nami zajmie na starosc( to pytanie slyszymy najczesciej) odpowiadamy, ze prywatny osrodek spokojnej starosci na dominikanie:)

Gość Nivea calm&care
Ulalaaaa:D

Gość Kajtus a ty dlozylas na operac
pomylki to twoja specjalnosc, takiej jak ty nasralbym do ryja i spuscil wode. Zycze ci kolejnego bana paszteciaro.🖐️

ulalalaaaaaa > a ty moze zamiast innych ustawiac, sam bys sie wzial do roboty?!

Gość ulalalaaaaaa
ale obiecalas :/