Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 48beata walbrzych

Mam 48 lat i ciesze sie ze nie mam dzieci

Polecane posty

Kajtus a ty dlozylas na operac > zaproponuj to swojej matce, ja sie nie piszę.

jakiego bana? Ja jestem na tym forum pierwszy raz półgłówku:)

Gość Nivea calm&care
Sasana najwazniejsze jest postepowac zgodnie ze swoim sumieniem i uczuciami. Jesli uwazaliscie z mezem tak jak zrobiliscie to nikt nie ma prawa do krytyki (dziwne ze Kajtus jeszcze nic nie napisala o Tobie)

Gość oferma to naczelny cham kafe
pierwszy do rzucania obelg

Gość sasana
ludzie! kobieta zalozyla tu temat zeby przedstawic swoje stanowisko, ewentualnie o tym podyskutowac a Wy urzadzacie sobie jaka slowna bitwe na wyzwiska i docinki? zalozcie oddzielny topik al nie zasmiecajcie topika kobiecie. ktora go zalozyla.

Gość Kajtus a ty dlozylas na operac
nie klam debilko, nie wszyscy sa tak naiwni zeby ci uwierzyc. morda w kubel i pisz tu do wieczora

Gość sasana
jest zbyt zajeta produkowaniem tu offtopa co jak dla mnie powinno konczyc sie banowaniem czarnych nickow. to tyle nie w temacie tematu

Gość ___________________________
Kajtus kończyła prawo na lewo od A-4, potem długa historia z psychotropami, zostawiła ślad po sobie, dajcie spokój biednej, chorej umyslowo babie.Troszkę tolerancji. Ona ma tylko napady.Tak naprawde kocha swiat i ludzi.

Gość ulalalaaaaaa
No ,porzadna Matka Polka :D

Gość SPRAWDZCIE SOBIE TA KAJTUS
Ilosc postow 1210 , tematow 20 i pieprzy ze jest od niedawna:D Jestes ostro pojebana

Gość SPRAWDZCIE SOBIE TA KAJTUS
Kajtuś jakiego bana? Ja jestem na tym forum pierwszy raz Z tyloma postami pierwszy raz:D pewnie slepy by ci uwierzyl:D

Gość sasana
offerma to jest rarytas. ale bynajmniej nie finansowy ale czasowy. poprostu czasowo mozemy sobie na to pozwolic. czy to jst plytkie? byc moze. ale czy kazdy zostal stworzony do tworzenia rzczy wielkich i z przeslaniem? lenistwo- jak najbardziej! i nie zamierzam ukrywac, ze wole to moje lenistwo niz wstawanie kilka razy w nocy do dziecka, potem chodzenie na wywiadowki, w koncu pilnowanie wnukow. wole swoja wersje zycia w ktorej mam czas dla siebie i ukochanego meza, mamy czas na swoje przygody i realizacje marzen. niektorzy ralizuja sie poprzez dzieci. niektorzy poprzez samych siebie

Gość Nivea calm&care
Idz umyc podloge i glowe, zrob podwieczorek i kup kredki. Bo faktycznie masz cos z glowa. Taka ilosc postow i 1 raz tutaj? LOL

Gość topikod 14 a jakie ma chody

Gość Beata z Wałbrzycha poszła
się napić

Gość oferma a ty tez nie masz
dzieci z lenistwa?

Gość ulalalaaaaaa
Moze zostawcie kazdemu do osadu to co kto lubi i zamierza robic ze swoim zyciem. Dzieci to nie zabawa i jesli ktos niejest na to gotowy nie powinien sie zmuszac bo tak spoleczenstwo czy rodzibna tego wymaga. Dlatego nie lubie uogulnien

Gość Studentka w wielkim mieście
Czytam dyskusję i kolejny raz natrafiam na posty jegomościa o nicku Offerma. Czy ty chłopie nie masz innych zajęć tylko przypieprzać się do innych na forum? Nic dziwnego żeś prawiczek. Tak ordynarnej w dyskusji i zarazem chamskiej wobec innych użytkowników osoby nie znajdziesz. Popatrz na siebie i pochwal się nam nałogowy onanisto jak ty starasz sie ulepszyć własne życie? Też chodze a właściwie biegam na kursy językowe bo to diabelnie przydatne w życiu

Gość TioneeHilson
kajtusiem zajmie sie moderator, nareszcie. kto wie pewnie i jakis szpital psychiatryczny upomni sie o swoją zgubę:)

Gość sasana
tak przez lenistwo i wygode nie mam dzici i jest mi z tym naprawde dobrze. niektorzy z lenistwa nie wycieraja kurzu inni myja zeby raz dziennie. najwazniejsze zeby czuc sie dobrze ze soba. a co do samoralizacji chodzilo mi o to, ze nie potrzebuje dzieci zeby czuc sie pelnowartosciowa osoba:)

Gość tioneeHilson
sasana i dobrze i tak trzymaj. ja mam dziecko ale nie jestem przez to wyjatkowa , czy pełnowartościowa. ale przez inne wartości. Dziecko to ciężka charówa, i nie zachwyca mnie do granic rozsądku, pomimo ,że je kocham.Szanuje wszystkich ,którzy nie lubią, nie chcą czy nie mogą mieć dzieci. ich sprawa dlaczego i z jakich powodów tak żyją, i gówno innym do tego.

Przeciez ty też nie masz dziecka Oferma. Nawet dziewczyny nie miałes. To jak bardzo ty musisz być leniwy?

Ale żeby nigdy dziewczyny nie mieć?! W twoim wieku?! Może ty jednak facetów lubisz albo cos nie tak z tobą bo to jest już ciężka dewiacja żeby heteroseksualny mężczyzna był prawiczkiem w wieku 35 lat.

Gość sasana
ja patrze na t w ten sposob- dziewczynke ktora urodzilam adoptowano na kilka tygodni po tym gdy ja oddalismy. z cala pewnoscia jej rodzice poswicili jej wiecej czasu i uwagi tak bardzo potrzebnej dzieciom. moja siostra ma dwojke doroslych juz dzieci i widzialam ile wkladu ile czasu i poswicenia ja to kosztowalo. ja nie bylabym do tego zdolna.

Gość Nivea calm&care
Nie masz dzieci ofermo z innych powodow - no tak ciezko miec dzieci, kiedy sie nigdy nie bzykalo Chyba ze jeste nie wiem, no niepelnosprawny, to przepraszam

Gość ofrma co roku ma 35 lat
i sie nie starzeje

Gość offerma ma juz z 37
:D:D

Gość Nivea calm&care
Sasana wybacz osobiste pytanie, ale czy przed oddaniem Ty i maz zajmowaliscie sie dzieckiem?