Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina112

żurawina w ciąży

Polecane posty

Gość Alina112

Wiem ze nie wszystko mozna jesc i pic w ciąży.A czy sa jakies przeciwskazania do picia herbatki z żurawiny?Jestem 3m-cu i i przezibiklam pecherz.

Gość karinka232
Nie ma żadnych przeciwwskazań wręcz odwrotnie. Ja mam za niskie leukocyty- jestem w 35 tc i lekarka kazała mi jeść żurawinę. Tylko taką prawdziwą ale ciężko to kupić. Wszędzie jest suszona albo kandyzowana. A herbatkę piłam na początku ciąży i wszystkie moje ciężarne koleżanki też- zapobiega infekcjom dróg moczowych, które na początku ciąży niestety często się zdarzają.

Gość Alina112
Dzieki za odpowiedzi

ja miałam badanie moczu trochę nie halo i brałam Żurawit

Gość ćma ćmę goni
ja tez brałam żuravit

Gość piguła na mgr
teraz na zapalenie to juz niewiele ci ta zurwanina pomoze, pij ja ale ona ma byc profilaktyka a nie sposobem leczenie zapalenia pechcerza moczowego

Gość Cantucinka
Ja na początku ciąży miałam brać Prouro, jak mi pęcherz zaczął dokuczać. Lekarz zalecił, więc na bank można brać.

Gość ixxi pixxi
też brałam w ciąży Prouro - w dwóch ostatnich miesiącach, a te kapsułki właśnie zawierają żurawinę. Dodatkowo gin kazał mi pić sok żurawinowy i herbatkę z żurawiny - powiedział, ze wszystkie te sposoby uchronią mnie przed bakteriami w moczu.