Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtp

W jaki sposób delikatnie odrzucić dziewczynę

Polecane posty

Gość wtp

2 miesiące temu pewna dziewczyna mnie odrzuciła i to w niezbyt miły sposób. Natychmiast dałem jej spokój i zerwałem z nią jakikolwiek konatkt jak tylko zobaczyłem że mnie nie chce. Nie lubię się narzucać dziewczyną poza tym jest to dla dziewczyn krepujące. I co dziwne mineło jakieś 2 miesiące a ona zaczyna dawać mi znaki jakby była mną zainteresowana. Coraz bardziej ona mi się narzuca. W jaki sposób nią bezboleśnie odrzucić ? Nie jestem mściwy i nie chce żeby jej było przykro że jej nie chce.Nie jestem nią zainteresowany bo po pierwsze nie wiem czy ona chce się mną tylko po prostu bawić po drugie to nie było już to jak kiedyś mnie interesowała. Dlatego chciałbym więc wiedziec jak szybko i bezboleśnie dać jej do zrozumienia że nie ma u mnie szans.

Gość oszalełeś ona cie w niemily
a ty przez kwiatek?:D powiedz jej co o niej myslisz i juz

Gość laleczka czaki
kopnij ja w dupe

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zrób to dokłądnie tak jak ona to zrobiła

Gość wtp
nie oszalałem tylko po prostu czuje że to moja wina że nie potrafiłem zainteresować sobą dziewczyny poza tym wiem jak bardzo może cierpieć odrucona dziewczyna która się zakocha a na aż taką kare nie zasłużyła. Nie mam sumienia ani ochoty patrzyć jak się męczy mimo że nie ma szans. Zwłaszcza że interesuje mnie inna i nie chce żeby np. zobaczył nas razem bo wtedy jeszcze bardziej by się wkurzyła. Chce po prostu spokój.

Gość gupie provo 1/10

Gość zawsze wprost
bez niejasnosci i robienia nadzieji

Gość wtp
ostatnio chciała za mnie zrobić projekt na jeden z przedmiotów...ja oczywiście odmówiłem przyjęcia Jej pomocy.

mnie koncertowo olał milczeniem?chcesz znac efekt?czuję sie do doopy jako kobieta i poki co,nie zamierzam bawic sie w love