Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incognito1313

PLAY chce mnie oszukać

Polecane posty

Gość incognito1313

W pracy potrzebuje mobilny internet napewno nie wiecej jak 500 MB na maile itp. (jest to taryfa 500 MB za 15 zł w telefonie). Pod koniec okresu rozliczeniowego (ostatni dzien) zalogowałem sie na konto i zobaczyłem ile mam megabajtów do wykorzystania ... pokazywało mi około 260 mb, wiec dosc sporo. Przegladalem internet przez okolo godzine ze sciaganiem pików cały czas liczac dane. Kiedy juz widziałem ze moge sie zblizac do konca transferu zalogowałem sie ponownie na play24 pokazało mi ze mam jeszcze 4MB z pakietu wiec zaraz sie rozłaczyłem. Na drugi dzień rano sprawdzajac stan konta aby sprawdzic czy mi naliczylo kolejne pakiety minutowe i MB pokazało mi ze mam połaczenie internetwoe za ponad 1000 zl wlasnie te 200MB które mialem w pakiecie. Składalem reklmacje i odwołanie odrzucili i kaza zapłacic rachunek. Dodam ze jestem informatykiem i wiem ze zostałem naciągniety na dodatkowe 200mb za tysiaka Szkoda że dopiero teraz zacząłem szukać o tej sieci w internecie, znalazłem kilka podobnych przypadków ... CZY ktos jest w podobnej sytuacji ??? Jesli tak prosze o kontakt bogmacher1@wp.pl połaczymy siły. OSTRZEGAM PRZED TA SIECIĄ !!!

Gość Wojthas
Może kożystałeś z internetu zanim zdążyli Ci aktywowac pakiet U nich to trwa i 2 dni Ja nie nażekam i kożystam z play online na karte .1 G za 19zł Wielkie pozdro