Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka100

Chłopak dał nam czas

Polecane posty

to nie jest zapach lajna, tylko kolonia grzybkow i bakterii:D wez lepiej spojrz na siebie, Twoj pewnie nie wspomina o Twoich smrodkach zeby Cie nie urazic:o

Pierdzę w waszym kierunku. Wasza matka była chomikiem, a ojciec śmierdział zgniłymi jagodami. /Z "monthy pythona i św graala"/ -Sprawdź słowo idiota w słowniku. Wiesz co tam znajdziesz? -Moje zdjęcie? - Nie! Definicję słowa "idiota", którym kurwa jesteś! /Kiss kiss, bang bang/

mentosik--> pepiki to część mojego życiorysu z powodu położenia geograficznego ;) Nawet pracowałam 2 miechy w Pepolandii :D "Vladźko to se ne funguje!" A Vladźka to tlusta żena ktera vi vsechno. Muj radce hehe :) rad lizat vse prdel. Szkoda, że linkę mi zlikwidowali :) Polecam, jak by któraś chciała się pouczyć języków obcych. Kupa śmiechu :)

Moje jajeczne wyroby jelitowe to unikat. Biały kruk na danie główne... oczywiście zapiekany w jagodach twojego starego. Zapraszam cię do stołu. :)

bez nas tęskniłabyś bardziej Jaki on okrutny jest :O męska zouza!

Nastko lubisz papać kupcię? Świetnie się składa, mam coś na rzadko :D Łeee... zesrałam się, a zawsze mówię, że to mój się sra ;) Jak będę mieć zatwardzenie to dam znać :D p.s. te zesrane topici na kafce to nie ja ;)

a to kupa mojego faceta :o kiedyś zrobił i zapomniał spuścić wody. więc wyjęłam ją szczypcami i położyłam na podłogę. zemściłam się :classic_cool: