Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze odpowiedzcie33

Czy wyslac list facetowi, ktory

Polecane posty

Gość prosze odpowiedzcie33
tez podrawiam, buzka on juz tam nie mieszka, jedynie jego synowie!!!! Jezdze autem, nie rowerem, ale to nie ma znaczenia, bo jego juz tam nie ma a list synowie przekazaliby napewno, przeciez nie otwieraja poczty ojca, tak sadze, To Anglicy.

Gość olazbloku
Znam podobną historie...Tzn nie było tam zadnego sąsiada, ale facet który podobał się mojej cioci. Ona jezdziła do przyjaciółki do Niemiec i on był szwagrem tej koleżanki. On jej sie bardzo podobał, ona jemu...też jej sie wydawało że tak "porozumiewawczo" na siebie patrzą... i nie pamiętam jak się dogadali w końcu (a to wzdychanie trwało ładnych pare lat), ale teraz są małżeństwem i mają dwóch synków:)

Gość olazbloku
Oby tylko on nie był już zajęty....

Gość olazbloku
zastanawiam si też co można w takim liście napisać, żeby faceta nie wystraszyć...

Gość monaLlsa
mozna wyslac pozdrowienia z okazji dnia wiosny ;-)

Gość odpowiedzcie prosze33
On jest wolny, jak juz wczesniej pisalam. Olazbloku, to mile co napisalas o cioci :-) Poza tym nie chce pisac listu Listu, a jedynie wyslac mu nr telefonu z notka, ze to ode mnie. Zobacze, jesli nie t nie.Bede miala spokoj, bede rozczarowana, bede szczesliwa, smutna,nie wiem, ale chce wiedziec cokolwiek niz tylko myslec i zastanawiac sie..

No coz... Zbyt duzego odzewu nie ma :-(

Moze powinnam raczej zapytac, czy w.w. przypadku byloby o.k. zrobienie pierwszej kroku..