Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klam tram tam

zwrot sukienki szytej na miarę kupionej na Allegro.

Polecane posty

Gość 24234234234
Słuchaj, opisz swój problem tutaj: allegro.pl/phorum/list.php?f=298 i dostaniesz fachowe, profesjonalne odpowiedzi.

Gość dddffff
przechlapane jak szyta na miarę

Gość klam tram tam
a wiecie co jest najgorsze? Ważę 60 kg, a w tej kiecce wyglądam na 80 - jak bomba i to atomowa. I moje znajome identycznie. Miała wyszczuplać, a pogrubia (jak z bliźniakami w ciąży i 120cm w biodrach - a ja mam tylko 89 :( Wiem, że to ryzyk fizyk przy aukcjach, ale gdyby wyglądała i układała się jak na manekinie - gładko opływała i nie odstawała - była by cudowna :) Wczoraj kupiłam kieckę w sklepie, wyglądam bosko :) Żałuje zakupu na allegro.

Gość kenzo jungle
dddffff przechlapane jak szyta na miarę jak uszyta na miare..a to z kolekcji Nesterowicz to sie ja wymieni..jak nie..to napisz tak jak Ci radza:-)

Gość dddffff
no tak, ale popatrz też na krój sukienki, taka bardziej dla ciężarnej bo odcinana pod biustem i luźna, no cóż, ryzyk-fizyk, takei są aukcje, a że sprzedający jeszcze zastrzegł że nei uznaje zwrotów to przyjąć może tylko z dobrej woli, ale drąż, może odzyskasz kase

Gość klam tram tam
tak, odcinana, ale gładko opływa ciało, a nie sterczy pod cyckami jak bombka. Użyto za dużo materiału, za mocno zmarszczono, karczek jest za miękki dlatego szyfon odstaje pod pachami - opinia krawcowej.

Gość marudzisz dziewczyno
najpierw ta ci się spodobała, masz uszytą na miarę i wszysto powinno byc Ok , bo przyjęłaś warunki umowy, może nadal wszystko byłoby cacy gdybyś nie kupiła sukienki w której wyglądasz lepiej . następnym razem kupuj w sklepie !

Gość klam tram tam
nie nie nie. Zamówioną sukienkę dostałam w poniedziałek, wczoraj poszłam po nową, bo w tamtej i tak bym nie poszła. Sukienka jest felernie uszyta, inaczej wygląda niż na zdjęciu. Owszem, zaakceptowałam warunki umowy, ale jedna ze stron z umowy się nie wywiązała - kiecka powinna wyglądać tak, jak na zdjęciu. Wysłałam meila do sprzedawcy - zgodził się przyjąć zwrot. A ciekawostka - wyszła chyba mała aferka :) Okazuje się, że ktoś komuś podkrada wzory, nawet fotki kiecek :)