Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alez mam stracha!!

Jak to jest w drugiej ciązy

Polecane posty

w pierwszej ciąży czułam się super zero mdłości,mogłam góry przenosić, ciążę długo planowaliśmy i mażyłam o porodzie sn. i tylko w tej kwestii się rozczarowałam . o 2 ciążę walczyłam dokładnie rok chuhałam dmuchałam, wszyscy obchodzili się zemną jak z jajkiem i.... poroniłam,przed 3 ciążą bałam się panicznie, 1,5 roku starań, i jest, bardzo się boję ,porodu, a raczej ew. komplikacji,boję się o ciążę , o to jak synek przyjmie brata, zauważyłam że niemam już tyle cierpliwości, szybko się denerwuję,boli mnie kręgosłup, do 4 miesiąca, wymiotowałam , prawie niejadłam, do tego bóle głowy,itd. ale zniosę wszystko żeby wkońcu przytulić swoje maleństwo,choćby niewiem jak było ciężko,pierwsze chwile z dzieckiem jego uśmiech i miłość mi to wynagrodzą.

Gość co niektóre to jak stallll
mnie jak koleżanka po czterech ciążach narzekała, ze jaka to ona jest chora to powiedziałam, jej, że jest bardzo zdrowa, bo ja nie wiem czy drugą ciążę bym wytrzymała, a co mówić o czterech ciążach.

u mnie druga ciąża była niesamowitym zaskoczeniem. samopoczucie identyczne jak w pierwszej ciąży, zastanawiałam się jak będzie wyglądało moje drugie dziecko. choć różnica wieku to tylko rok i było na początku cholernie ciężko to nie żałuję niczego. teraz czekam na trzeci skarb - też nieplanowany ale cieszymy się jak szaleni.