Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia mała

błyskawiczne odświerzanie włosów

Polecane posty

Gość głupia mała

Gość ta sama co wyżej
hej dziewczyny myje włosy wieczorem, i wyglądają na gęste, są puszyste. jednak rano są strasznie oklapnięte a w ciągu dnia szybko sie przetłuszczają. dodam ze włosy myje szamponem Pantene dodającym objętości. uzywam tez odzywki do spłukiwania z tej samej serii. włosy suszę głową do dołu, co też powinno pomóc. macie moze jakieś rady? co kupić, zeby szyko odświerzyc rano włosy, by wyglądały jak po umyciu dzieki z góry:]

są suche szampony w sprayu a w sytuacjach awaryjnych można przypudrować włosy zaraz przy skórze głowy... takim samym pudrem jak do twarzy, puder wchłonie nadmiar sebum i włosy nie będą przetłuszczone a zapewniam że jest to niewidoczne nawet na ciemnych włosach ;D no ale to tak na prawdę awaryjne wyjscie. a tak swoją drogą to mozesz zaczać myc włosy rano i nie będzie problemu ;> ja tak robie od lat bo inaczej nie chca sie układać tak jak lubię :P

a tak poza tym to spróbuj zamienic odżywkę do spłukiwania na taką w sprayu, one z zasady powinny być lżejsze, no przynajmniej ja zauważyłam taką prawidłowosc i wybieram te w sprayu .