Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Stokrotka_23

nie wiem co dalej z moim związkiem - pomóżcie

Polecane posty

hej długo zastanawiałam się czy napisać ale w końcu się zdecydowałam. Nie wiem co mam zrobić. Od pewnego czasu jestem w związku z naprawdę fajnym facetem, świetnie się dogadujemy, czuje się przy niem swobodnie, tak jak bym to właśnie na niego czekała całe życie. I było by idealnie gdyby nie jego była. Sytuacje jest o tyle skomplikowana że maja razem dziecko. Oczywiście wiedziałam o tym jeszcze za nim zaczęliśmy się spotykać. Poznałam jego synka i naprawdę go polubiłam. Ale ta jego była... nie odzywa się a mimo to cały czas jest. Kiedyś jak byłam u jego rodziców to jego matka cały czas mówiła że szkoda że tak się wszystko poskładało i że się rozstali czułam się okropnie, niedawno jakiś ich wspólny znajomy wrzucił ich wspólne zdjęcie na nk z przed kilku lat a dzisiaj dowiedziałam się że siostra mojego faceta zaprosiła jego byłą na wesele... nie wiem co mam myśleć nie wiem o mam robić... czasem czuje się jakby mój związek z góry był skazany na niepowodzenie... napiszcie co o tym myślicie bo naprawdę nie wiem co robić:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować