Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady meow

wszyscy krytykują emo a tak naprawdę to spoko ludzie....

Polecane posty

Gość lady meow

oczywiście zdarzają się wyjątki ale w każdej subkulturze tak jest...Do niedawna sama nienawidziłam emo obracałam się w kręgu metali, gotów itd i prawdę mówiąc to strasznie nietolerancyjne subkultury.Sami zabiegają o akceptację ale nie akceptują innych.Ostatnio na myspace poznałam kilka emo osób tak z ciekawości i to naprawdę spoko ludki :)

Gość lady meow
ja osobiście też nie ale jak piszę na necie z takimi to nawet to to mądre jest wbrew obiegowej opinni

niektóre emo fryzury są fajne :classic_cool: ja znam osobę, która jest emo i poza wyglądem nie różni się niczym:)

Gość bo ludzie
muszom wszystko zaszufladkować inaczej nie są w stanie przyjąć że coś jesy i n n e

Gość lady meow
o tak niektóre fryzury emo są zajefajne:) ogólnie emo są bardzo ładne

co to znaczy wszyscy?? co to znaczy "spoko ludzie"... pojecie wzgledne... ludzie jak ludzie... znajda sie Ci normalni i "normalniejsi"... a jak juz tu tacy znawcy emo... to ze tak zapytam o jakas ich ideologie? swiatopoglad??

Gość lady meow
nie znam ichc ideologii więc się nie wypowiadam.Mówię o wyglądzie.Wszyscy to wszyscy.w moim kręgu KAŻDY na słowo emo reaguje śmiechem.

Gość te coralick
na hooj sie wpierdalash??? sam goowno wiesz "to ci co sobie ze smutku zyly widelcem wypruwaja" wyskoczyłeś z tym światopoglądem jak guma z majtek weź skończ te swoje tezy złomiarzu bo mnie wkurwiasz.Obserwuję cię trochę i mi isę nie podobasz matoleee

Gość te coralick
ale mu poyechałem przeskurwisyn ze mnie :)

No i o to chodzi.... ludzie o niegeneralizowanie!!! Nie uogulnianie i nieszufladkowanie!!

Gość rimmmmi
Emo martynka rulez :classic_cool:

te... straaaaasznie mi pojechales maaatole!!! Az spadlam z krzesla.. To zaszczyt byc obserwowanym przez takiego patalacha!!! Dzieki za wyrazy aprobaty!!! :) Nie wiedzialam ze jestem taka popularna!!! :)

Gość lady meow
:D fajnie się tu robi :D

Gość te coralick
a to Ty kobita??? z przepicia mi się we łbie miesza ale to nic.Prawda i uczciwość jeden płot budujo i wg mnie jesteś goopia koopa :D

Gość te coralick
a nie masz czasem na imię Ula???

te... tez cie lubie... zawsze mnie litosc bierze nad takimi glupcami, wiec Ci przebaczam!!!! Lady meow BAWMY SIE :)

Gość te coralick
bo ja znam Ulę KORALIK i to jest goopia koopa a jak to nie Ty to zwracam honor i idę się przepać bom nawalony

Gość lady meow
:D zawsze na kafe się obrzucają kiślem ale czasem można się posmiać z niektórych :)

Nie no wezcie wyluzujcie.... Obrzucaja... Juz mnie tyle razy obrzucali ze nie robi to na mnie wrazenia!!! Te.... spij snem sprawiedliwych!!!

Gość łihałiha
buhahahahha pośmiejmy sieeeeeeeeeee