Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grill

Dom wariatow

Polecane posty

noo może i tak:P a czy będzie dostep do cafe??????? czy mam wziąśc laptopa???

diabolica psiak jest zajebisty:P może okazac sie ze to jedyna normalna istota na wakacjach haha

Grilka jako szefowa tego biznesu Ty powinnas wyglosic ale czy warjaci poslucchaja ?:D

Gość pikna nieznajoma
A jak jest u was w szpitalu z wyzywieniem?

Naczelny moze byc modemem tra bedzie warjatki rosdzielac ja za wlosy sie zlapia:D

pikna nieznajoma, jesz ile chcesz :classic_cool: full wypas, bez zadnych ograniczen.Jest rowniez wziecia czegos take away do celi swej:classic_cool:

dobra ja Wam moge ugotowac dania pyszne,Wy zajmiiecie sie darmowymi półówkami :O znaczy darmowym procentem :O tudziez ćwiartka :P

podłaczam sie i chce i zadam elektowstrząsów dousnio doodbytniczych

grill ładny garnitur. Jako męska część domu W. proszę jeden zarezerwować dla mnie. Muszę się ładnie prezentować gdy jutro z rana udam się do doktora Wyciora na badania, które mają udowodnić temu konowału, że spokojnie mogę opuścić tą placówkę medyczną 🖐️

zapomnialam tez dodac, ze kazda z pan beda obowiazywaly cowieczorne klpasy :classic_cool: pasuje? ;)

Gość pikna nieznajoma
A mleczna zupa jest serwowana? To moje top.1 danie:)

a czy w poblizu bedzie jakis zbiornik wodny??? lubię sobie rybki połapac na urlopie:)

Gość pikna nieznajoma
Agawa - tak jest, widzialam broszurke, jest niewielki zbiornik sztuczny z rybami w poblizu osrodka (ponoc woda i rybki maja wlasciwosci uspokajajace wiec rozumiesz, tez lecza;)

beda zbiorniki, prysznice, apele, stolowki, alkohol, objjjjjady, kolacjee, klapsy, kapiele, klapsy, tance, spiewy, szachy, pilka reczna oraz waterpolo , jak kto woli :classic_cool:

czy;i biorę psa,laptop,wędkę może i kaftan w jakimś letnim kolorku zakupie:P ale fajnie juz niedługo urloop aaa!!!!!!

Firma spolem wita Pani z kiepem w buzi nad talerzem zupy mlecznej Cie przywita :classic_cool:

Czy ktoś z was, marzyciele, miał przyjemnośc dluższego pobytu na oddziale psychiatrycznym?:P I nie mówie tu o Kafe, żeby zara nie było, że cały czas jesteście...:classic_cool:

ja nieststy nie ale nie omieszkam tam zaiwtac za jakis czas ;)

to ja moze lepiej popilnuje tego dobytku na zewnatrz :O zamkniete pumieszczenia mie zniewalają o zgrozo :O a jakbym sie z Wami zaznajomiła ,to z sympatii nie doszłąbym w ciagu całego pobytu do stanu trzeźwości :O tak z racji łączenia sie w bólu :P ja solidarne sfierze :O branoc bardzo

Gość pikna nieznajoma
Chyba i ja wypelnie formularz przyjecia na oddzial...mnogosc atrakcji tegoz osrodka kusi:)

czy za dopłata mozna skorzystac z tarki...chciałabym codziennie ucierac sobie opuszki palców i potem polewac je chlorem ;)

pikna nieznajoma, jestem rada przyjac Cie do naszego grona. Witaj w celi nr 89 :classic_cool: Kant gdzie jestes?