Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jest?

zmiany skórne u niemowląt

Polecane posty

Gość co to jest?

witam, mój 2 miesięczny synek ma z boku na brzuszku taką czerwoną kropeczkę,kóra nie schodzi i cały czas wygląda tak samo. może ktoś wie co to jest?

Gość co to jest?
i jeszcze jedno. mały ma na rączkach i buźce takie czerwone malutkie krosty przez co skóra w tych miejscach jest szorstka. próbowałam już oliwki i kremu bambino,ale nic nie pomaga. karmię piersią.dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam

Gość a ja uwielbiam taniec
moze zjadlas cos na co maly ma alergie??? a ta pojedyncza krostka to moze naczyniak? moja miala takie cos na karku i zniknelo po roku. ale warto zapytac lekarza.

Spróbuj kąpać go w krochmalu. Starsza córka była w nim kąpana do ok.2 roku życia-skóra gładka do tej pory. I nie musiałam już stosować żadnych oliwek. Za to Zośka jest pokrzywdzona, jakoś nie wiem czemu odeszliśmy od tej metody i też, jak Twój synek ma suchą skórę na i krostki na policzkach. Stare metody są najlepsze :)

Gość ja słyszałam
ma je tylko w tych miejscach.poza tym całe ciałko jest gładkie. też myślałam,że to naczyniak albo jakiś krwiaczek pod skórą.a jak usunąć ciemieniuchę?