Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łączka

teściowa rozwaliła mi życie.

Polecane posty

koleżanki i kuzynki mu sie nie podobały, spódniczka mu się nei podobała, kwiatki Ci przyniósł z rowu wyciągnięte, mamusia nim rządzi, najpierw jak pracowałas to Ci kazał iśc na zwolnienie lekarskie, teraz Ci kaze iśc do pracy mimo iz nie chcesz, a Ty jak bezwolna istota sie zgadzasz na wszystko i jeszcze sie martiwsz czy dorbze zrobiłaś odsyłając do mamuni. no prosze Cie.

teściowa, temat rzeka ;) masz męża idiotę !!!! pierdzielonego maminsynka i to co się dzieje to przez niego a nie przez teściową!! matka mojego faceta też ma swoje widzimisie ale on mam jaja i nie pozwala na wtrącanie sie albo robienie tego co ona by chciała

Gość no i co slychac tam
no i jak byk widac ze objawy mamisynkowatosci i braku szacunku do ciebie byly juz wczesniej a to ze zakochany czlowiek nie widzi to zadna wymowka, jak sie bierze slub to jednak trzeba uzyc do tego rozumu

Gość łączka
Tak tylko jak ona robi to podprogowo i sposobem to on tego nie widzi ,bo ona tak robi żeby on tego nie dostrzegł i co wtedy.

Gość łączka
Po prostu teraz jest tak że to wszystko moja wina i basta.

jakby zdradził to też wina kochanki a nie mężą, nie broń imbecyla, to jego wina że nie umie sprzeciwić sie matce i nie ma swojego zdania

bo manipulacja udana jest tylko wtedy gdy maniplowany sie nie zorientuje że jest manipulowany :)

Gość łączka
Przykład juz mowilam że teściowa zawsze chciała bysmy zamieszkali u nas,raz jadąc autem z nią i z mężem opowiadała historie o pewnej kobiecie mowiąc że maz wziąl ja za MORDE,i wiem napewno ze zrobila to celowo przy swym synku aby on zrobil podobnie ze mna,kolejny raz mówila że tam i tam przyjmują do pracy ale zeby iść wlasnie tam do pracy to musiala bym się przenieść do niej bo to w przeciwnym kierunku.

Gość będę tesiową dla 3 osób
nie wiem czy pokocham te osoby jak własne dzieci, ale na pewno będę pomagała przy wnukach - jeżeli moja pomoc będzie potrzebna (nic na siłę) natomiast nie mam zamiaru mieszkać z moimi dziećmi, gdy już założą rodziny, to już dawno ustalone bo to jest chore i rodzi tylko wojnę i frustrację

Gość łączka nie obraz
się ale ty dużo mądrzejsza od swojego męża i jego mamusi nie jesteś :O To nie obca kobieta rozwaliła ci małżeństwo tylko debilny mąż ale moim zdaniem masz co chciałaś bo w żuciu nie uwierzę że dopiero po ślubie zobaczyłaś jakie są relacje między nimi A co do tego brata-nie brata to też nie bardzo rozumiem w czym problem ? Przecież to chyba za przeproszeniem nie twoja sprawa jak ktoś sobie życia układa , myslałaś że po ślubie będziesz miała męża pod pantoflem ale zapomniałaś że on już pod pantoflem jest tylko że swojej mamusi

przede wszystkim rozmawiając z mężem, nie wspominaj o teściowej. Traktuj wszystko co mówi, jako jego słowa, nie teściowej. W rozmowie obwiniaj jego nie teściową.

Gość łączka
przed ślubem jego matke to ja widzialam trzy razy,i moze macie racje sama sobie winna jestem.

Gość łączka
A jak moja mama nam przy dziecku pomagała to miał wąty i rzucal pilotami zeby się zorientowala,kupila butelke do mleka zła do kapania oliwki lala za duzo i mnostwo innych wredności

to powiedz że pójdziesz na kompromis, skoro on nie chce mieszkać z twoimi rodzicami, ty z jego to wynajmijcie coś i zamieszkajcie osobno od wszystkich

Gość No dobrze...
Ale teraz jak zostałaś bez męża, to jest lepiej czy gorzej, bo nie rozumiem....

Gość wyszlas za maz za palanta
i tyle

Gość do łączka
nie ma Agnieszki Struzik Cykarzewa na naszej klasie. Ile masz lat? Pytam...bo dajesz sobie wejsc na głowe

Gość jest jest na nk
tylko to cykarzew sie nazywa

Gość jest jest na nk
a synek fajniutki!!!

Gość podawanie się za kogoś i
robienie z tej osoby idiotki jest karalne