Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.w.l.k

pomocy, 'tam' jest za ciasno!!!

Polecane posty

Gość p.w.l.k

witam, od kilku miesięcy jestem z dziewczyną, która nie miała żadnego doświadczenia w kontakcie z płcią przeciwną(to chyba rzadkośc w wieku 23 lat?). Problem był dla mnie nowy, ponieważ wprawdzie byłem już przedtem w kilku związkach, ale zawsze były to kobiety dużo bardziej doświadczone. Jeżeli chodzi o pierwsze etapy, to nauka poszła bardzo gładko. Ale wiedziałem, że będzie cieżko już, gdy zobaczyłem Jej przerażoną minę, kiedy pierwszy raz zobaczyła mojego penisa.. I w sumie nawet rozumiem Jej strach, bo nawet po bardzo długich pieszczotach, chocby wiła się i jęczała, nie jestem w stanie wprowadzic do pochwy dwóch palców...już z jednym jest problem.... Nie wiem, co z tym zrobic, od czego zaczac. Na razie powiedziałem dziewczynie, że nie zrobimy tego, dopóki oboje nie będziemy gotowi(dzięki czemu może w ogóle cieszyc się pieszczotami, bo przedtem bała się chyba, że Jej go wetknę znienacka..), ale jak to będzie z Jej gotowością..? Zmierzyłem obwód penisa, ma 13 cm, to chyba taka norma, więc nie powinno byc problemu, ale to nie zmienia faktu, że to ciągle dużo za dużo.. Przeraża mnie myśl sprawienie Jej bólu.. Jakieś rady?

Gość 543df
wloz jej najpierw dłoń , a potem penisa .

Gość p.w.l.k
przecież napisałem, że mam problem z dwoma palcami ;/ poza tym oczekuję rady nie tylko czysto..technicznej, ale też jak porozmawiac o tym z dziewczyna..

czasem poprostu musi boleć :D taki urok prierwszego razu :D alkohol nico rozluznia :D wiec kup winko zrobcie pol flaszki i jedzcie z koksem :>

Gość gwiazdeczka...g
przy każdych pieszczotach wkładaj ten 1 palec. po krótkim okresie sie rozciągnie, to wkładaj 2 itd . poza tym dostosuj sie do rady od mam czarna xwke

Gość gwiazdeczka...g
polecam też żele nawilżające

Gość mrhyde
Zacznij od dupy strony :D i to doslownie :>

Gość gwiazdeczka...g
Chce z Toba najlepiej o zmroku uwielbiam pod Toba i lubie na boku lecz jesli zechcesz tez bede na Tobie n. Warunek jeden , ze z Toba to zrobie

Gość gwiazdeczka...g
widzę że ktoś sie przykleił do mojego pseudonimu o 14,45 mam nadzieje że sie tym za bardzo nie podnieciłeś :)

Jest za bardzo spieta, to jest blokada w psychice- tak mi sie wydaje.. nie wie jak to jest i boi sie rozluznic, boi sie tego co poczuje... mam czarna xywke- carlos r.Zafon hm.. to tlyko cytat czy lubisz jego ksiazki? jelsi tak to ciekawa jestem czy czytalas juz "Marina" bo zamierzam sie wlasnie za to zabrac- poprzednie ksiazki.. rewelacja :) przepraszam,ze tak odbiegalam od tematu ale cytat rzucil mi sie w oczy ;p

a ja mysle, ze ona sie z gory nastawia na to, ze masz zamiar jej wlozyc (przepraszam za okreslenie) i sie stresuje. najlepiej bedzie jak nie bedziecie planowali zblizenia- musi samo wyjsc :O wiem, ze to moze dlugo trwac, ale ona ma po prostu blokade psychiczna :O badz dla niej bardzo czuly i nie rob nic poza pieszczotami, z czasem sama Cie poprowadzi bo poczuje sie bezpiecznie :) powodzenia

jak sie popiesci to sie zmiesci :D porozmawiaj z nia i moze sie rozluzni. jak bedzie rozgrzana to nie bedzie jej specjalnie bolalo wlozenie penisa do pochwy :)

Gość tralallaal
uzyj rozwiertaka 15tki

Gość zielona_fala
hmm taa ciężka sprawa żele i mazidła niepróbuj na sucho musi bolec to fakt powolutku wsadzaj swojego wróbelka a możespróbować ze sztucznym i cierpliwości