Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgośko

mój mąż flirtuje z koleżanką z pracy

Polecane posty

nie rób żadnej afery, bo jeśli zaczniesz krzyczeć szantażować go to chyba raczej to nie sprawi że rzuci ci się w ramiona z miłości? chyba lepiej usiąść z nim na spokojnie i powiedzieć że się martwisz, powiedz jak to wygląda w twoich oczach, i najlepiej szczerze zapytaj co czuje do tamtej kobiety. Bo musisz się liczyć z tym że to romans a lepiej w spokojnej rozmowie się o tym dowiedzieć, jak bedziesz panikowac to sie nie przyzna

Gość irysówka
Oczywiście przez cały czas trzymaj rękę na pulsie, ale tak żeby on się nie zorientował.

Gość irysówka
lauraaaa, spokojnie to sie rozmawia z dzieckiem, a nie z mężczyzną, który za chwile straci głowe dla innej i podczas spokojnej rozmowy przytaknie ci, może nawet przytuli a i tak zrobi swoje

Gość irysówka
durną babą to ty jesteś, czy ty spokojnie porozmawiałbyś z żona, która czeka na okazję, żeby przyprawić ci rogi???????????

Gość lady musicca
ciekawe co sobie ta dziewczyna pomyślała;)? na głupią nie wygląda;) a tu żona z dzieckiem w miejscu pracy męża, na którego ma chec koleżanka;) ja bym się tak nie uniżyła..nie pojechałabym sama, a co dopiero z dzieckiem do pracy męża;) Może im więcej dzieci, tym lepiej;)? 1 w miejscu pracy to za mało;)?

Gość lady musicca
A żona ty byłaś mu wierna;)? Bo jak nie, to ja na miejscu faceta nie miałabym sumienia;) Jak koleżanka łądna, mądra, czemu niemu..mały romans;) No chyba, że żona była niezdradzająca:D;)

Gość małgośko
co za durne baby --> w takim razie poradź chłopie co robić.....

a to myslisz ze jak krzykiem szantarzem i paniką mu wszystko wytłumaczysz to będzie lepiej? sie wystraszy albo jeszcze bardziej sie od ciebie oddali. A do pana: w takim razie jka wy faceci chcecie przejść taką rozmowę. Skoro krzyk wam przeszkadza, spokojna rozmowa wam przeszkadza? pewnie wolelibyście ostry sex zamiast rozmowy, a przy papierosie po wzmianka typu "kochanie wiesz widze ze flirtujesz z kolezanką, więć bądz kulturalny i zaproś ją do nas na mały trójkącik" ;/ ;/ ;/ ;/

Gość irysówka
kto tu mówi o krzyku. Chodzi mi o normalną, ale stanowczą rozmowę z przekonaniem go, ze jednak pojedziesz do pracy.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kurde dziwna sytuacja ... ja bym powiedziala ze widze ze on flirtuje z inna i powiedz mu ze jezeli on nie widzi w tym nic zlego to sama bedziesz flirtowac z facetami ... ciekawe co wtedy on zrobi

Gość myśllee
Lauraaaaa-:-D ,jeszcze mają wymagania w jaki sposób z nimi rozmawiać,bo tak żle a tak nie dobrze-pewnie najlepiej wcale a oni spokojnie dalej romansik poprowadzą

poza tym ..ja bym wynajela detektywa i wtedy z dowodami bym do niego poszla pogadac na spokojnie :)

Gość małgośko
ja nie muszę wynajmować detektywa. Dowody mam archiwum gg

Gość irysówka
łgośko, jeżeli zaczęło mu w domu prawie wszystko przeszkadzać, o 20ej jest bardzo zmęczony wielogodzinną pracą, o seksie z nim prawie zapomniałaś.....a jeszcze to gg. Nie oszukuj sama siebie. Zrób cokolwiek, żeby za parę tygodni nie było już co ratować.Dla mnie sytuacja jest klarowna - ma romans.

Gość irysówka
Miało być Małgośko - sory

zdjecia sa lepsze .. .ze sie tulą alo całuja ... to dopiero jest dowód ...

i wtedy z takimi zdjeciami w reku wyjebierz go za drzwi z jego ubrania przez okno :)

Gość małgośko
ok, dziękuję wszystkim za rady. głowa mnie już rozbolała z tego wszystkiego. idę poprasować. A jak wróci z pracy to podając obiad powiem spokojnie :"Dominika się pomyliła i wiadomość dla Ciebie przesłała na moje gg." A co będzie dalej to zobaczymy. Życie napisze scenariusz dalszej rozmowy. Jeszcze raz dziękuję za porady.

Gość irysówka
do: co za durne baby - no i widzisz, sam sobie zaprzeczasz

Gość irysówka
Małośko nie wymieniaj jej imienia.

Gość irysówka
do co za durne baby - najpierw złorzeczysz i prawie nakazujesz usiąść i spokojnie porozmiawiać, a następnie radzisz terapię wstrząsową, zdecyduj sie chłopie

Gość irysówka
do co za durne baby: przeczytałam - masz racje

Gość malza
Goska...Przykro mi,ale on Cie notorycznie zdradza..:(

Cześc, powiem tak. No i co z tego, mój nawet na łyso sie goli by upodobnic sie do męża facetki, która mu sie z pracy podoba. . Śmieje sie po cichu, bo ona nawet może nie przepada za łysymi.Cóz zakochani faceci zrobią rózne głupoty dla bab. Ja bym sie tym nie przejmowała. Mniej to w nosie. Teraz gdy mój mąz jest po złamaniu nogi w domu, o niczym innym nie marze jak tylko o tym by znowu wrócił do pracy i flirtował sobie z ta swoja "miłoscia " . Swoja droga to takie zabawne jest przecież. Więc tylko się z tego smiac.

Małgośko i jak się potoczyło? rozmawiałaś z nim? niestety ja również przyłaczam się do tego że on Cię zdradza badz zrobi to w najbliższym czasie, beznadziejny koleś :/