Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia00

nietrzymanie moczu po porodzie

Polecane posty

Gość julia00
10% to jeszcze pikuś, myślałam ze z 80%

Zdecydowana większość kobiet cierpi na zapalenie pęcherza, w ogóle kobiety zdecydowanie częściej cierpią na tą dolegliwość niz mężczyzni, a wiąże się to z taką a nie inną budową ukąłdu moczowego...

Gość ja mam i co
jestem 14mcy po porodzie i mam niestety te dolegliwosc. porod byl trudny (proznociag i kleszcze) no i teraz nie jest fajnie.

Witam, jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku położnictwo WUM piszę pracę magisterską na temat operacji zaburzeń statyki narządu rodnego byłabym wdzięczna za wypełnienie ankiety do mojej pracy.Ankieta jest anonimowa oto link : http://www.ebadania.pl/5b45577265e34fad z góry serdecznie dziękuję ;)

Gość gość
Niestety po porodzie mam problem z nietrzymaniem moczu. Zastanawiam się czy iść do lekarza, a może zacząć brać jakieś leki (ale jakie przecież karmię). Jestem z Łodzi, możecie mi kogoś polecić? Bardzo proszę o pomoc.

Gość gość
Owszem taki problem może sie zdarzyć po porodzie, operacjach ginekologicznych lub po menopauzie ale to sie leczy w zależności od przyczyny Ćwiczeniami by wzmacniać mięśnie kegla Lekami, operacyjnie lub w menopauzie lekami hormonalnymi

Gość gość
Moim zdaniem z takimi dolegliwościami najlepiej udać się do urologa. Moja mama przez długi czas miała problem z nietrzymaniem moczu. Na szczęście w końcu zdecydowała się na leczenie. Jej pomógł ten pan doktor: http://www.gabineturologicznylodz.com.pl/. Moim zdaniem zwlekanie nie ma najmniejszego sensu.

Gość gość
a mi po porodzie sn lekko pochwa wyłazi,nie chce myslec co bedzie po menopauzie,masakra

Gość gość
Witam, jestem studentką fizjoterapii i piszę pracę magisterską pt. „Ocena wiedzy na temat nietrzymania moczu u kobiet w ciąży i po porodzie oraz analiza częstości występowania tego problemu. Z tego powodu proszę wszystkie chętne mamy o rzetelne wypełnienie ankiety, której wyniki będę mogła zawrzeć w swej pracy. Ankieta zawiera wiele przydatnych informacji

Gość gość
Z tym wypadaniem pochwy to zgłoś się do Elite oni laserem Monalisatouch naprawią wszystko i będzie po kłopocie.

Gość GrazynaKK
A czy macie jakieś doświadczenia z nietrzymaniem moczu i luźną pochwą a metodami laserowymi?

Gość gość
Moja babcia po 3 porodach, ma problem i uzywa jakies wkladki jak wychodzi na dluzej z domu.