Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasztanianka

nieprzyjemny zapach z pochwy

Polecane posty

Gość Kasztanianka

wiem, wiem powinnam iść do lekarza, ale poprostu się boję, że jestem na coś chora czy coś.... od dłuższego już czasu jakieś pół roku z pochwy wydziela się nie przyjemny zapach, po prostu strasznie śmierdzi i jest to bardzo wyczuwalne, do tego pojawiają się jakieś żółte plamy na bieliźnie, jest też biała wydzielina mam problemy z seksem, poprostu strasznie mnie boli jak mi mąż wkłada, przez to unikamy seksu, nawet nie podniecam się, moja pochwa jest strasznie sucha, mam już tego dość, mój mąż ma dość, nie mam już siły .... miał ktoś podobną sytuację, wyleczył się ktoś

Gość Tak sobie myślę...
Jak nieprzyjemny zapach z pochwy, to tylko kwestia bakteryjna. Dziwne, że jeszcze do lekarza nie poszłaś.. a ten tylko Ci jest w stanie pomóc (przepisze odpowiednie leki).

Gość bojabojaboja
Leczenie w taki przypadku, to zwykle kwestia tygodnia, max 2 i będzie problem z głowy, to nie jest nic poważnego, ale nie wolno tego lekceważyć.

Od pół roku masz takie dolegliwości i jeszcze nie poszłaś do lekarza? Tylko nadmienię, że konsekwencją nie wyleczenia stanów zapalnych pochwy może być bezpłodność :>