Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebamax05

Feremony gdzie najlepiej kupić

Polecane posty

Koleś nie reklamuj po chamsku tej badziewiarskiej strony. Tam jest połowa recenzji pisanych przez sprzedawców, niby jako klienci. Prowadza agresywną reklamę i nieuczciwie eliminują konkurencję. W dodatku sprzedają nieznane badziewie jako super znane i najlepsze feromony. Mam Pheromax i jest to nędza. Prawie nie działa, zawiera jakiś lotny rozpuszczalnik, coś jak popers, po posmarowaniu skory ten rozpuszczalnik miejscowo podnosi ciśnienie i powoduje zaczerwienienie o d napływu krwi. w dodatku sa tam syntetyczne feromony nie połączone w bardziej skomplikowane związki, tak wiec ich działanie jest wątpliwe. Do tego pheromax nie zawiera substancji zapobiegających rozkładowi, co skraca czas działania feromonów do około 4 godzin, później się rozkładają z potem i zaczynają zalatywać potem i moczem. BTB jest z kolei produkcji polskiej, produkowane dla feromony.pl i nigdzie nie jest znane. Ta firma ma jedynie dobrze rozwinięta agresywna reklamę. Jedynie Chikara może być. Jak ktoś chce dobre feromony to niech zainwestuje w to co jest sprawdzone. Uznane w Europie, przetestowane przez setki tysięcy osób, o wyrobionej renomie od lat. To co jest znane na zagranicznych forach. Jeśli już polecam P6. Uzywam od lat P6 i używam Pheromax. Powiem krótko, pheromakx, choć ma zupełnie inne feromony nie umywa się do P6. Mało tego, w połaczeniu z P6 może nawet psuć działanie. P6 Były latami testowane w najbardziej ekskluzywnych dyskotekach na Ibizie i w Berlinie, oraz wielu innych. Sam testowałem je w Amnesii i chociaz nie jestem dzianym obcokrajowcem, ani przystojnym Hiszpanem, tylko przeciętnym Polakiem, to wyrywałem laski, a jak to się kończy na Ibizie każdy wie. Jeśli jest ktoś zainteresowany, to jest mozliwość kupienie po najniższej cenie w Polsce, Także można kupić 1 ml próbkę na sprawdzenie, ale to za jakiś czas (brak atomizerów). Także jeśli Panie są zainteresowane, to mozna będzie kupić różne uwodzicielskie kobiece zapachy z feromonami w 1 ml próbkach, po około 5-6 PLN. Próbki beda zawierały markowe feromony w stężeniu na 3 psiknięcia jedna porcja, tak, żeby i zapach perfum było czuć od kobiety. U mnie wszystko najtaniej w Polsce :P

Dodam wam, że Pan Sebamax05 jest przedstawicielem feromony.pl, a nie użytkownikiem Kafeterii.

Gość gościu21
Widzieliście Pheromaxa? skroc.net/auq Z tego co widzę to jest od feromonypl, także warte polecenia

Gość gość
Ja używam od pewnego czasu feromonów i w kontaktach z kobietami i w biznesie. Na imprezy, bary gustuje w nich http://pherowin.pl/man.html , a na spotkania biznesowe kupuje te http://pherowin.pl/business.html. Sądzę że działanie jest wyczuwalne, nie jest to tylko zwykłe placebo dodające pewności. Aczkolwiek uważajcie na feromony szczególnie te na allegro, bo jest tam wielu oszustów sprzedajacych feromony o zaniżonych stężeniach, albo w ogole bez feromonów.

Gość gość
BArdzo polecam http://sexshop112.pl/172-feromony gdzie można kupić różnego rodzaju feromony dla kobiet i mężczyzn. Ja kupiłam Essense i jestem z nich bardzo zadowolona. Śliczny zapach i widzę, że działają na Panów :)