Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek 88.

Nie umiem uprawaic sexu z moja dziewczyna

Polecane posty

Gość bartek 88.

ona ma 145 wzrostu. zawsze nosi b wysokie obcasy ale i w nich ma jakies 150. ja jestem bardzo wysoki 192 mam i powiem ze fajnie miec taka myszeczke malutka ale sex robi sie juz nudny :( nasze pozycje to tylko taka ze ona po mnie skacze i ze ja ja trzymam na rekach ale na dluzsza mete jest mi troche ciezko i przez to nie moge dojsc.. a od tylu ... no poprostu jest za mala

Gość 145/192
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah no bardzo wysokie te obcasy jesli w nich ma 150 cm!

Ona na kolanach na kanapie i jedziesz z nią od tylca. Ona lezy ty jedziesz z nią od tyłu.

Gość gfgbghg
nie wiem czemu sluza takie pary ona 150 ,on 190 a najgorsze ze takie laski male poluja na tych facetow nie wiedzac ze seks wtedy jest nijaki ,smiesznie raem na ulicy wygladaja 40 cm roznicy ? tragediaaaa

Gość sdfg345
Wysocy mężczyźni powinni być zarezerwowani dla wysokich kobiet! :D Ja jestem wysoka i ciężko znaleźć fajnego mężczyznę :(

Gość karla21
ja mam 151 a mój facet 189 i jakoś sobie radzimy:) jest normalnie nie mamy problemów.....

Gość Bella Ciekawa
nr 15:)

Gość 34567ythgrfdvc
mam wlasnie takie watpliwosci bo ja mam 160, mialam wczesniej faceta 170cm i bylo nam idealnie, drugi facet mial 176 i juz np w pozycji klasycznej ciezko mi bylo zlapac go na posladki a teraz spotykam sie z facetem ktory ma 184cm i troche sie obawiam ze bedzie zle w lozku chociaz z drugiej strony jakos sobie ludzie radza;) chyba najlepsza roznica to 10-15cm

Gość diamentowa81
Ale macie problem. Mój facet ma 183, a ja 162 i co jest nam dobrze w każdej pozycji. Jestem głęboka, choć ma długiego, to jest mi bosko, a najbardziej lubię po bożemu (z modyfikacjami) i od tyłu. Uff!!! Nie zamieniłabym go na nikogo, tak BARDZO GO KOCHAMMM MOjego J.A.

Gość z kobiecej strony
ta para z linku Belli;) powinna reklamować opakowanie prezerwatyw:) dosyć tych perwersji. A to bardzo romantyczne i namiętne zdjęcie;)

Gość z kobiecej strony
a ta Pani balsam do ciała..albo krem do depilacji..itppp sliczny akt:) Niewinny, ale pełen tajemnicy;)

Gość ten sexi kalendarz
jest super! Tylko w jednym miesiącu masz tyle możliwości!;) Bartek 88 uruchom wyobraźnię chłopie, będzie ok;)!!1

Gość mariklerR
moi znajomi-malzenstwo z 7 letnim stazem; ona 158cm, on 195cm... wiec chyba sie jakos da...maja 2 dzieci... wiec jakis sex na pewno byl... :D

Gość Nie wiedziałam , że
uprawia się sex, myslałam, że uprawia się ziemię, ale sex ? Może chlopcze przeczytaj trochę co to jest sex i przestań się ośmieszać kretynie

Gość z kobiecej strony
nie chce mi się szukać, za małe obrazki;) Ale widziałam kiedyś takie ładne zdjęcie, też czarno-białe. Nie mam go, więc wkleić nie mogę jako jpg. Ale polecam takie coś: że pan klęczy na stopach. Mogą mu nogi ścierpnąć od tego...albo jak pani za gruba..jest:D A Pani czule go obejmuje, całuje twarzą zwrócona do Niego. a co do aktów. Do robienia aktów trzeba mieć na prawdę talent:)

Gość natallkaaaaaa
Macho_25 dał Ci przykładowe 2 pozycje wymyślone na poczekaniu. Czyli jednak są inne możliwości. Czasem rzeczywiście wystarczy ruszyć głową i pokombinować.

Gość z kobiecej strony
pozycję z linku Belli chciałabym zobaczyc w jakims filmie;) za dużo scen.. a la perwers..:

Gość zajebisty temat