Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna23

23 lata dziewica wiocha czy szpan

Polecane posty

Gość tratatataaaa
a jak wam powiem ze pierdolicie ;D

dziewczyno....doswiadczenia w sexie zdobywaj ze swoim partnerem !! ktorego kochasz.... nie wiesz ile bym dała aby byc na Twoim miejscu !

dziffka no pewnie , lepiej robic to z pierwszym lepszym ktorego lubimy, jestesmy zauroczone tylko po to by juz nie byc ta pieprzona dziewica.... chore rozumowanie.... wiem to z autopsji...niestety....

Gość
" no pewnie , lepiej robic to z pierwszym lepszym ktorego lubimy, jestesmy zauroczone tylko po to by juz nie byc ta pieprzona dziewica.... chore rozumowanie.... " to twoja opinia :P ja tak nie uważam i jestem w takim stanie i wieku jak autorka, ale powiedzmy sobie szczerze - w pewnym wieku pewne rzeczy już się nie zmieniają. i bycie 23-letnią dziewicą daje spore szanse na zostanie wieczną.

Gość 7xpo2razy
jeśli z wyboru to szpan jeśli z braku okazji - wiocha

Jedna therm girl mądra, choć po szkodzie. Zamiast wysłuchać babki, która wie, o co w życiu chodzi i za swoje swoje płaci ciężką cenę, to lepiej słuchać farmazonów, że "doświadczenie życiowe"... Dupa blada, doświadczenie to można zbierać wychowując dzieci, albo na uroczych wycieczkach z rodziną, bo przecież temu służy ten seks, nie?

jak bedziesz podchodzić do tego z takim nastawieniem to na pewno bedziesz nią do końca życia..... 23 lata....jesteś młodziutka, rozumiałabym gdybyś miała obecnie 40 lat i tak byś sie wypowiadała. stracić dziewictwo jest bardzo łatwo....często z nieodpowiednim facetem, tylko po to by miec to za soba....

Spoko, ja tam dziewicą już nie jestem (niestety, czego bardzo będę żałował do końca), ale mogę pomóc, więc pisz na e-mail. Mam tylko jeden warunek - muszę być po uszy zakochany. Docenić umiem, kochać też, plamy nie dam i nie zdradzam, o ile nie zechcesz spróbować jak to koleżanki piszą, czy może być lepiej - powrotów nie uwzględniam, bo do tej pory jakoś się okazywało, że lepiej być by nie mogło... ;-)

Gość
" 23 lata....jesteś młodziutka " taaa, tylko że po 23 roku życia dziewictwo traci tylko 7 % społeczeństwa. to chyba z nami jest coś nie tak, a nie z resztą.

Gość
no raczej kiepski. i na cholerę mi okazje, gdybym korzystała z propozycji, nie mogłabym pewnie w lustro spojrzeć. no może bez przesady, ale nie będę się rozmieniać na drobne. przynajmniej póki wyglądam na młodszą niż jestem :P

Ja jestem w tych 7% i żałuję, choć wolałbym jeszcze bardziej zawęzić, choć nie wiem czy z moich czasów są te obliczenia ;)

Gość przydupas_
a ja mam taki problem z dziewictwem, że hej! nie z moim dziewictwem a mojej dziewczyny. mam 19 lat, ona 17. ona zaczyna naciskać by to zrobić a ja sie brzydzę. nie mogę sobie wyobrazić, że przebijam jakąś błone, że krew i w ogóle fuj! może to śmieszne, ale rzeczywiście tak mam. dramat. nie wiem jak jej o tym powiedzieć. najlepiej, żeby pierwszy raz zrobiła z kimś innym.

Gość
nie świruj młody, kup lasce wibrator i po sprawie :D rozdziewiczy się sama. ja błony nie mam, więc ten problem mam z głowy :classic_cool:

Gość
misiek - cholera wie, ale wydaje mi się, że jakiś tampon mnie 'rozdziewiczył' jakieś dobre 10 lat temu :P

e, to jeszcze nic straconego, jakieś tam pozostałości do popsucia są, no chyba że... ;)

ide własnie zrobić jeszcze z 3 powtórzenia "6"weidera :P nie ma to jak dać sobie samemu wycisk ;)

Gość
" jakieś tam pozostałości do popsucia są, no chyba że " resztę dopsułam sama :D w końcu dziewictwo bez orgazmów byłoby skrajnie smutne :P

Gość przydupas_
taaa. nie wiem czemu, ale ona chyba jest z tych, które chcą swój pierwszy raz zapamiętać na dłużej. i co, zrobi to z wibratorem? przecież sie nie zgodzi... to naprawdę problem :(

dziffka, Ty prosiaku ;-) Kurdę, ile ja bym dał za taką laskę co lubi sama, a potem ze mną bez dziewictwa udawanego. Bo niby oralnie to nie seks, nie?

przydupas, poczekaj parę lat, jak Cię dziewczyna nie rzuci to sam dorośniesz i docenisz!