Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzieffcynki

Czy na wiosne skóra znów będzie modna??

Polecane posty

Gość Dzieffcynki

Mam Fioletową skórzaną kurtkę nie wiem czy będe mogła w niej chodzi na wiosne.Prosze doraćcie mi co mam zrobić. z góry dziękuje.

dobrze skrojona, porządna skórzana kurtka jest klasykiem i ZAWSZE bedzie modna. a przynajmniej odbierana pozytywnie.

Gość oczywiscie jak najbardziej
do kompletu dokup sobie koniecznie skórzane spodnie w tym samym kolorze co kurtka lub czarne

Gość gj65uk5g
rzygac mi sie chce od tych wpisow od skorzanego zbola.

modna - sredno, ale i tak pelno osob w niej bedzie :) juz jest.... :P sama zreszta taka posiadam sprzed 2och lat, ale nie mam zamiaru nosic. jesli skora, to teraz lepiej wybrac typu ramoneska :) osobiscie, stawiam na trencze w bezach i szarosciach :).

Gość co do spodni chyba ma racje
coraz wiecej ich sie pojawia na ulicach choc raczej ze skory sztucznej

Dzieffcynki -> nie nie będziesz mogła :P żartuje:D ja mam skórzaną do tego taką jak 90% dziewczyn. zamierzam w niej chodzić dlaczego? bo ją lubię, ładnie w niej wyglądam i jest wygodna. jeśli w czymś się dobrze czujesz i nie jest zniszczone to noś to. można poszaleć z dodatkami żeby nadać jej oryginalniejszy charakter. ja kocham chusty i szale wiec do skórzanej kurtki ubiorę etniczną chustę i już jest coś innego ciekawszego. skóra jest zawsze modna jak napisała frufru. zmieniają się tylko fasony. wiadomo po czasie tak wielkiego bumu na skórzane kurtki będzie ich dużo. obecnie najbardziej modne są ramoneski lub w bardziej żakietowym kroju. oczywiscie jak najbardziej lub zboczeńcu :P-> skoro wcinasz się już na każdy top z tymi skórzanymi spodniami to znajdź mi jedne. rurki lub skinny(wszelkie rozszerzania odpadają), bez przeszyć na kolanach w rozmiarze xs tylko prawdziwym xs w pasie 65 w biodrach 87. szukam od 2 lat. nie leginsy i nie tandetne. takie to moje marzenie: http://www.luxlux.pl/artykul/5250/ciuch_dnia_spodnie_mike_chris co do spodni chyba ma racje -> to co widzisz na ulicach to dobicie trendu z sezonu jesień/zima na wet loki i skóro podobne leginsy