Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student z prowincji

Czy na topikach kafeteryjnych można zapoznać fajną kobietę?

Polecane posty

Gość ?????????????????
Dlaczego tak nie wiele jest kobiet ktore nie fochuja o wszystko

Gość gdfdgf
prawiczki musza zwalic

a ja nie lubię wścibskich i ciekawskich chłopów :P:P Miałes prosic a nie szukac zwady 😡

Gość panna urokliwa
Heej Marcin a co Ty tutaj robisz ? :P

Gość panna urokliwa
La w desperacji weźmie bez cycków :O

Na grzech przyjedzie jeszcze czas :classic_cool: Wstydzisz się własnych emocji ? Nie wspomnę juz o tym gorejącym uczuciu :P:P wlaśnie moje tzytzki spadły mi na podłogę 😭

Gość może nawet
pauke ((((:classic_cool:))))

Emocji się nie wstydzę, ale wolałbym się kompromitować w mniejszym gronie :D Bez tzytzków może być, wszak liczy się intelekt i wnętrze ((:classic_cool:))

atam, odrazu kompromitować, niech ci z prowincji się uczą :classic_cool: A wnętrze i zewnętrze mam bogate i barwne ;) Tzytzki se nowe kupie :classic_cool:

"zewnętrze bogate i barwne" czasami brzmi groźnie... :D Nie jesteś farbowaną blondyna z kilogramem makijazu w białych kozakach i różowej kurteczce? :classic_cool:

Czy masz coś przeciwko odnawianiu elewacji :o ? Na kozaki już zbyt ciepło, ale białe szpilki owszem 👄 Misiek chcesz gumę do żucia^^ :classic_cool:

Ahhhh i zapomniałam dodac, moje włosy sa tak tlenione, że jak pojedziemy na naszą wymarzona ekskluzywną wycieczkę do Egiptu to będziesz mógł nimi oddychac pod wodą bez maski ;)

Nie mam karty, bo pracuje na solarium :classic_cool: Wpuszczam i wypuszczam a międzyczasie wskakuję w kapsułe na 30 min i to wszystko za free ;) Jak chcesz załatwie Ci wejściówkę :classic_cool:

jaki szok ?:) Wetrę w Ciebie przyśpieszacza :classic_cool: dam na turbo i wyjdziesz jak Endiuu 👄 No to ściągaj te majty :classic_cool:

No nie wiem... może jednak zacznę regularne picie karotki? :classic_cool: p.s. po co ściagać majty? to jajka też się opala? to chyba niezdrowe? :D

atam odrazu nie zdrowe ... jak będziech wyglądał opalony z białymi jajkami, będajak nie Twoje :o ew. by skrócić ich nagrzewanie wezmę po jednym jak dwa poączki do rączki ;) A wogóle ja nie chce juz dzieci, więc co Ci zalezy :D IDZ NA CAŁÓŚĆ :classic_cool:

Wolałbym się jednak nie pozbawiać mozliwości spłodzenia potomstwa... :classic_cool: Poza tym - czasem możnaby sobie dorobić do pensji w baku nasienia :D To gdzie masz to solarium? :classic_cool:

Gość ufoludek*
na solarium pracują same puste lale,których skóra jest sucha i wygląda staro! Sztuczne panienki myślące,że są piękne...nic bardziej mylnego. solarka+tipsy+tlenione włosy= nic innego jak PASSE

Mój salon jest w Pcimiu, na zapleczu GSu :classic_cool: A może byśmy tak wspólny interez rozkręcili, Ty będziesz trzepał a ja poprowadzę sprzedaż ;) Bańki po mleku mam, wypełni się je ciekłym azotem i jaaaaazdaaa 🖐️🖐️ na dwie łapki :classic_cool: