Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukany allegrowiczka

Oszuści na allegro działają bardzo podstępnie. Uważajcie naprawde! Ja zostalam o

Polecane posty

Zakupilam telefon komorkowy na allegro. Osoba sprzedajaca- miala w sprzedazy 15 telefonow. Konto na allegro od dwoch lat. Pozytywnych komentarzy 15, jeden negatyw. Wg mnie to wystarczy zeby zaufac. Zaufalam, wplacilam pieniazki na konto. Wszystko ok. Dostalam potwierdzenie, ze pieniazki doszly w czwartek, Sprzedajaca napisala ze wysle towar w poniedzialek kurierem, towar bedzie u mnie we wtorek. Nagle dostaje od allegro maila, ze zawiesili tej osobie konto, bo zlamala regulamini zeby sie wstrzymac z wplata. A ja juz wplacilam.. Mysle sobie, no nic.. moze zawiesili jej konto, bo cos zapomniala zaplacic czy cos.. I czekam czekam.. I nic.. Opisalam sytuacje na forum allegro, okazalo sie ze poszkodowanych jest wiecej. Wszyscy poszlismy na policje w swoich miastach. Poki co nic nie wiadomo. Pieniazki odzyskamy, ale juz za przesylke nie zwroca nam pieniazkow0-tylko za sam towar. Wszyscy wiec jestesmy stratni 50 zl- bo tyle miala kosztowac przesylka. Uwazajcie bardzo u kogo kupujecie, bo to nie zarty. Nawet super wygladajace konto, moze okazac sie ze jest oszukane... Smutno mi, bo kupuje i handlluje na allegro od 4 lat i nic jeszcze takiego mi sie nie zdarzylo..

Przepraszam pozytywnych komentarzy 35 miala! Cyferka mi sie pomylila!

Gość keko
Dlatego nie robie zakupow na allegro:D::D

Gość hehehehehehehhhhhhhhhh
ale zaraz - od kiedy wysyłka telefonu kosztuje 50zł ??? Nie zastanowiło Cię to?

Gość nicowpo
niekotrzy specjalnie zawyzaja cene przesylki... zeby zyskac. nie spotkales sie z tynm? to normalne.

Gość effy.
35 pozytywów to wcale nie tak wiele.

Gość nonon i
Dlatego kupuje sie tylko z platnoscia przy odbiorze . Mam konto kilka lat i robie zakupy tylko tak. Fakt troszke drozsza przesylka ,ale za to duzo szybciej dochodza paczki i nikt mnie nie robi w wala- otwieram przy listonoszu zeby miec w razie co swiadka jakby sie okazalo ze cos nie tak. Z wplata na konto zdazylo mi sie na poczatku kupic kilka rzeczy to paczki potrafily isc dwa tygodnie jak nie dluzej etc.

Gość cala buzia obolala
35 komentow to malo, jak sie kupuje jakas bardziej wartosciowa, drozsza rzecz. za tyle komentow to mozna kupic jakas pierdolke do 30 zlotych, moze wiecej.