Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamatoja 123

czy maz wytrzyma 9 mies bez seksu w ciazy

Polecane posty

Gość gość
Może nie do końca prowo , bo mąż też zerkał na moją siostrę i przygadywał , że ciekawi ją jej młode ciało , ale ja do końca dawałam radę go zaspokajać, w ciąży nie miałam żadnych problemów.

Gość gość
11:33 a ja mysle że prowo, a te swoje kity to wciskaj pradziadowi. Druga, mało prawdopodobna wersja to to że jestescie moralnie niezdrowi i parzyć się musicie jak małpy nieważne z czym i kim, czy siostra czy brat, byleby dzure miało z tylu lub z przodu albo obie. To zowiemy juz zezwierzęceniem. mimo to uwazam że walisz Prowo idiotko i jestes smieszna, osmieszasz sie.

Gość gość
dziewczyny zachęcam was do używania mózgu, jakaś idiotka was prowokuje a wy w to wierzycie? zdrowa psychicznie osoba by tolerowała takie zachowania w związku? albo to prowokatorka albo zbok, my tu o zboczencach nie rozmawiamy wiec wypad z tematu

Gość gość
Mój nie wytrzymał.W 7 miesiącu nakryłam go jak wieczorem obcałowuje i obmacuje w klatce sąsiadkę . Razem pracują w jednym zakładzie, jeżdżą do pracy na zmianę to jej , to naszym samochodem.A miałam ją za serdeczną przyjaciółkę. Teraz wojna.Między nami i między mną a nią. W awanturze przyznał , że było między nimi coś więcej niż tylko obmacywanie, ale poryczałam się i już nie dopytywałam co. Od tygodnia siedzę załamana w domu , nawet do sklepu nie chce mi się wychodzić a właściwie to nawet porządnie ubrać i uczesać mi się nie chce.Oglądam filmy i kreskówki.

Gość gość
Mój kurffiarz na dziffki chodził.Akurat cioteczna siostra ma dom obok tych wywłok i zrobiła mi fotki ze swojego okna. Raz jak tam wchodził z kumplem a raz jak dziffka czule co odprowadzała do furtki i jak lizali się na pożegnanie.

Gość gość
Qźwa , mój też nie wytrzymał.2 miesiące przed porodem znalazł sobie pocieszycielkę.Kopa w dupę dostał , jak dowiedziałam się. Wychowuję córkę sama.Skomlał przed rozwodem , ale byłam twarda.Teraz córka ma 8 lat i pomału pewne rzeczy zaczyna rozumieć, chociaż wcześniej było ciężko. A ja od 3 lat mam fajnego faceta i układam sobie życie od nowa.