Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamatoja 123

czy maz wytrzyma 9 mies bez seksu w ciazy

Polecane posty

Gość mamatoja 123

mam zakaz seksu od ginekologa ,nie wiem ile on potrwa moze 9 mies nawet,nie wiem czy maz to wytrzyma narazie mowi ze mu to nie przeszkadza ale boje sie zeby mu w koncu cos glupiego nie przyszlo do glowy,jak to bylo u was?

Gość jesli już to
może czas zmienić ginekologa?

Gość mamatoja 123
moja ciaza jest powiklana,biore leki jestem na zwolnieniu i stad to wszystko

Gość a może z powodu
jakiegoś zagrożenia masz zakaz? bo ja przez całą ciąże się kochałam i mój gin nie miał nic przeciwko. tylko na końcu musiałam uważać na orgazmy i spermę. A i jeszcze można przecież w inny sposób zaspokoić męża :) ja to robiłam po porodzie :)

Gość musi wytrzymac
a jak nie,to kopa w pewną częśc ciała i tyle.

Gość ja mam tak mały biust
przecież istnieją też inne formy seksu niż te tradycyjne. Tego chyba ci lekarz nie zabronił?

Gość a może z powodu
no to pozostają Ci lody lub anal :)

Gość mamatoja 123
analu nienawidze

Tradycja tradycją ale jak się super sexi ubierzesz ( skoro piszesz że masz zakaz sexu na 9 msc to rozumiem że to dopiero początek i figura jeszcze bez zmian) może jakiś kostium czy coś to mąż oleje tradycje i zadowoli się pieszczotami. A z czasem może brzuszek mu nie będzie przeszkadzał w takich zabawach i pieszczoty nadal będą was satysfakcjonować

Gość zzzzzzzzzzzzz
spokojnie,ja po porodzie uprawiałam z mężem peting oraz seks oralny-polecam

Gość kurczę za kogo ty
wyszłaś,że masz takie obawy...tylko nie pisz,że to tylko facet i takie tam bo to żenujące.Musi wytrzymać!Skoro masz wątpliwości,to lepszego testu dla waszego związku nie ma.

Gość mamatoja 123
na dziecku to moj juz bardzo zalezy ,sam powiedzial ze nawet jak gin pozwli na sex to on sie boi zeby mu nie zaszkodzic i nie bedziemy uprawiac seksu,ale sam chyba nie jest swiadomy ze to bardzo dlugoooo

Gość mamatoja 123
to bedzie dobry sprawdzian bo maz ma duzy temperament

Gość zzzzzzzzzzzzz
mamatoja 123 to bedzie dobry sprawdzian bo maz ma duzy temperament radzę Ci nie wystawiać Was na taką próbę-nie igraj z ogniem-spróbuj innych form pieszczot-dla Was obojga

Gość mamatoja 123
no pieszczoty oczywiscie sa i beda

Gość do zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
co to znaczy nie igraj z ogniem?facet przsięgał zonie wierność i ma w niej trwać cokolwiek się by miało dziać.Zacznijcie dziewczyny wymagać od facetów a nie tylko przewidywać co on może zrobić jeśli nie będzie mógł zadupczyć z żoną.Bo jeśli to sk...iel to i tak kiedyś zdradzi i tak.Bo taką ma naturę.

i chciałam jedną rzecz dodać.Sama musiałam 5miesicęcy ciąży leżeć plackiem , o seksie

juz nie wspomnę.Hormony mi tak dokazywały,że kązdy dotyk/erotyczny/ budził we mnie dosłownie obrzydzenie.Nie miałam na to wpływu-takie uroki miał moj stan błogosławiony.Nic się z tym nie dało zrobic ,choc probowalismy..dało się wytrzymać.Tak samo po porodzie.Dziewczyny bądzcie dla siebie bardziej łaskawe i wyrozumiałe...pogadajcie szczerze z mężem.Chciał mniec chyba przeciez tego dzidziusia,prawda?potem wszystko wraca do normy.

Gość wytrzymasz
ja tez mialam zakaz od poczatku ciazy....szybko mienie czas a po porodzie seks bedzie dla was super:D

Gość moj nie wytrzymal :(

Gość mamatoja 123
zdradzil cie?nadal jestescie razem?

Gość gość
My prze całą ciążę nie kochaliśmy się z powodu skracajacej się szyjki do tego 2 miesiące po porodzie. Długo krwawienie w połogu u mnie trwało i jakos wytrzymal. Poczatki tez byly bokesne i nie nalegal bo rozumial ze boli. Nie wiem co wasi mężowiemają w glowie, że tak się boicie.

Gość gość
Nie wytrzyma. Śmieszą mnie kobiety które mają takie problemy.

Gość gość
Jak ma się żonę w ciąży, która już nie może z powodów zaawansowania i problemów zdrowotnych, to chodzi się na jednorazowe wyskoki z panienkami - to zdanie mojego męża , które w pełni popieram. Przez 3 ostatnie miesiące i później 2 miesiące po porodzie nie mogłam i mąż z moją aprobatą chodził dobie pobzykać z dziewczynami wyrwanymi w klubie czy przy innej okazji.

Gość gość
gość dziś A ile wener zaliczyłaś? Kurcze, nawet obciągnąć nie mogłaś. Zmartwię cię, w ostatnim miesiącu ciąży powinnaś się parzyć, aż wióry lecą.

Gość gość
gość dziś Zapewne komentarz faceta.

Gość gość
gość dziś gość dziś Zapewne komentarz faceta. x Myślisz? Bo mnie się wydaje, że 09:34 jest po prostu mało kreatywna. No cóż, nieważne kto to pisał, ważne, aby wziął pod uwagę, że ona będzie miała takie samo prawo latać na boki, kiedy jemu kuśka będzie płatać figla.

Gość gość
Ja swojemu dałam prawo na skoki w bok , bo moje ręczne robótki i oral , to nie było to , czego on oczekiwał. Według niego, dwa razy był na seksie z koleżanką z pracy , rozwódką.A potem moja siostra zlitowała się nad nim ( nami ). Przez dwa miesiące z nią sypiał i wrócił do mnie , jak już mogłam . Bo oczywiście chciałam bardzo. To było trzy lata temu.Teraz jestem w drugiej ciąży i na razie jest ok, dopiero trzeci miesiąc. Nie wiem co dalej , bo siostra wyszła za mąż i też jest w ciąży , będzie rodziła miesiąc przede mną.Może znowu do tej rozwódki kilka razy pójdzie?

Gość gość
9:34 i 10:52 PROWO, a wy to łykacie jak głupie... otwórzcie oczy :D ale wy jestesice naiwne...