Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katja88

Mój TŻ chce wyjechać na pół roku na Ersamusa.

Polecane posty

Gość POOOOOOOOKAAAAa
koorva z wizażu przylazla przybłęda ;o

Gość ale macie nasrane
jestem kobieta, i za pol roku tez wyjezdzam na erasmusa. na rok, lub pol. jestem z moim facetem 2 lata i tak, zostawie go na te pol roku, czy tam roku, bo to moje zycie, moje marzenia, moje ambicje, i JA sie licze najbardziej. nie bede poswiecac SIEBIE. skumajcie to, ze niektorzy maja wlasne zycie i wlasne marzenia. takich rzeczy sie dla nikogo nie poswieca. zwlaszcza w tak mlodym wieku. potem bedzie cale zycie zalowal koles ze nie wyjechal bo laska go zmusila do pozostnia. to TYLKO pol roku. jak macie byc ze soba to bedziecie. ale mi mecyje. i aaa ja nie jade imprezowac, ale glownie uczyc sie jezyka. i nie szukam sponsora zagranica. ale kurna dajcie sie ludziom rozwijac i nie zamykajcie ich w zlotych klatkach. zwlaszcza kurna w wieku lat 20!

Gość muszelkaa
Nie zrywaj z nim czasem... Myśle że jeżeli oboje tego chcecie to przetrwacie te pół roku. Może i wyjdzie to na waszą korzyść, umocni Was i będziecie pewni że chcecie być ze sobą do końca życia! Ale jeżeli z nim zerwiesz na pewno będzie szukał pocieszenia po stracie swojej ukochanej u innej dziewczyny:( wiec ta opcje kochana odpuść sobie. Pozwól mu jechać... Chociaż by dla tego aby wiedział że jego kariera, doświadczenie i nowe przeżycia są również ważne dla Ciebie. Szkoda by chłopak nie jechał i po kilku latach wracał myślami jakby to było gdyby nie posłuchał Ciebie. Proszę nie podchodź do tego tak sceptycznie.. Jeżeli to "ten" to przetrwacie wszystko. Trzymam kciuki aby wszystko się udało:*