Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka.74

Mamy Trojaczkow- ile nas jest?

Polecane posty

Wpisujcie sie! Kiedy urodzilyscie, jak wyglada wasz dzien, itp? Ja jestem w 31 tyg. ciazy z trojaczkami, waza prawie 1,5 kg. Bedzie 2-jednojajowych chlopcow i dziewczynka. A kierownikiem tej bandy bedzie ich 2,5 letni braciszek. A jak u was to wyglada?

Gość yetiiii
Ja mam 3 letnie trojaczki - 3 dziewczynki i 6 letnią córę

Gość wspolczujeeee
no a jakie ma być ,zapieprz i nic więcej, tylko współczuć

Gość oliska
ja za to mam 4 dzieci i dwa razy blizniaki, dwoje 3 letnich chlopców i dwie 7-miesieczne córeczki :) jestem przeszczęsliwa!!

Gość oliska
Dodam ze mam dopiero 23 lata :) wychowuje dzieci i studiuje zaocznie, mąż pracuje w delegacji. Zatrudniamy nianię i mieszka z nami moja mama, więc sobie radzimy. Dzieciaki są kochane, pracy przy nich dużo - wiadomo, ale szczescia jeszcze wiecej. Za jakies 5 lat chce jeszcze zajsc w ciąże :) no ale to topik o trojaczkach a ja tu wyskakuje z moją gromadą :)

Witam:-) Ja jestem szczęśliwą mamusią synka 2 lata:-) I w tej chwili 6 miesięcznych trojaczków:-) Urodziłam w 36 tygodniu ciąży, dziewczynki jednojajowe (waga 1,800kg) Chłopiec (2,00kg). Na początku było ciężko i to bardzo ale z każdym miesiącem jest mi lżej.

Gość do oliska
o matko, gdzie to takie kobity mieszkają

Gość Trojaczkow mama
Witam. jestem mama 2 msc trojaczkow. Ledwo daje rade, nie mam sily, nic mnie nie cieszy I chybaam depresje :( kiedy bedzie lzej? Prosze o rady.