Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamii91

umiecie chodzić w japonkach?

Polecane posty

Gość kamii91

Witam.Umiecie chodzić w japonkach?ja kiedyś raz włożylam ale było mi w nich strasznie nie wygodnie ale teraz sobie pomyślałam żeby jednak na wiosne sobie jakieś kupić i spróbować pochodzić.

Umiemy, ale po pierwszym nałożeniu obciera sie skóra między palcami i potem trzeba kilka dni nie nosic, aby się zagoiło i potem juz jest OK. Przynajmniej ja tak mam. Jesli Ci nie było wygodnie, to moze tak po prostu masz i juz. Ja nie potrafie chodzic na wysokich obcasach i chociaz probowalam juz swiele razy nadal stopy bardzo mi sie mecza, czuja dyskomfort i nie jestem w stanie sie nauczyc. Moze więc Twoim stopom dla odmiany nie pasuje chodzenie w japonkach. Ale moze tez byc, ze trafilas na kiepskie - bo kazde buty, nawet japonki - powinny byc dobrze dopasowane, nie uwierac, nie odstawac, byc miekkie itp. I jak ubierzesz inne, to sie okaze, ze nie jest tak zle :-) Ja lubie japonki, bo mam bardzo waskie stopy i na ogół we wszelkich sandałach stopa lecie mi do przodu i paluchy dotykają ziemi. A w japonkach mają sie na czym zatrzymac :-)