Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie jest złoty środek

Jak zachowałybyście sie w takiej sytuacji?

Polecane posty

Czasem zastanawiam sie co wypada,a co nie.Jedna z takich sytuacji. Dyskoteka,w której pracuję.Znajomy DJ puszcza mój ulubiony kawałek,niby za buziaka.Z mojej strony było to powiedziane żartem,nie sądziłam,że zechce to wyegzekwować.Facet żonaty,z małym dzieckiem,straszny szmaciarz,ale jak dla mnie sympatyczny kumpel.Buziaka nie dostał.Chyba wyszłam na sztywniarę.A co jakby dostał?Zachowałabym sie jak szmata?Oczywiście byłby to lajtowy całus...

Gość no nie moge z Ciebie
ile Ty masz lat dziecko ze takie pytania zadajesz? 5? szok.

19 i nie rozumiem co cie szokuje

buziaka?? dziewczyno buziaka sie daje jak sie ma na to ochote a nie dj-owi za piosenke bo puscil. zreszta typowy tani tekst na podryw.

wiesz,czasami trzeba sie zastanowic,czy nasz zart nie zostanie przez kogos inaczej odebrany,np.dwuznacznie. Skoro wiedzialas,jaki jest kolegas,to raczej na pewno wzial to na powaznie,a moze nawet uznal,ze to jakas zacheta z twojej strony. ja na takie zarty pozwalam sobie tylko z naprawde bardzo dobrymi przyjaciolmi...do dobrego kumpla,tym bardziej z pracy,z opinia kobieciarza,bym tam nie powiedziala.

On mnie nie podrywa,jak pisałam,to kumpel.A ten buziak niby był na żarty,a on to potraktował na poważnie.Zresztą nie chodzi mi o roztrząsanie tej konkretnej sprawy,tylko chciałabym tak ogólnie wiedzieć gdzie jest granica między żartami,a przyzwoitością....

Gość z kobiecej strony
jakbys go pocałowała w usta..nawet cmok.. a tak to w policzek..

czasami też się zastanawiam nad granicami... niektórzy nie mają oporów, ale forma żartu zawsze pozostawia pole manewru :)

musisz podac konkretne sytuacje zeby okresluc granice.. ale rzeczywiscie blahy problem masz..

Gość czczarnulka
Falsa i Tiramisu25 !!!!!!!!!! CHYBA NIGDY NIKT WAS NIE PODRYWAŁ !!!! pożal się Boże ...

czarnulka --> nie, nikt nigdy nas nie podrywal pozal sie boze.. haha

Gość czczarnulka
to współczuję ... ale głowa do góry !!! WSZYSTKO PRZED WAMI !!!

Gość Yorki dwa
Szmaciarz.... I zniżasz się do jego poziomu?Przykre..

Zniżam sie? :O Puściłam sie z nim czy co??

Gość czczarnulka
gdzie jest złoty środek - zachowałaś sie tak jak należało ! Szkoda tylko kobiety, która ma takiego męża. Od buziaka się zaczyna ...

czarnulka --> tak, ja ciagle jeszcze zyje nadzieja ze w koncu moze jakis desperat mnie zechce poderwac, chociaz raz w zyciu i wszystko sie odmieni :D lat masz ile? tak z 17 bedzie w tym roku?

Gość czczarnulka
Przykro mi nie trafiłaś, i tym razem się nie udało :( ale nie trac nadziei

czarnulka --> no mozliwe ze sie pomylilam, ale nie znam cie wiec wnioskuje po twoich wypowiedziach tylko.. nikt nie jest nieomylny :)

Gość Paulaa66
Właśnie dobre pytanie,bo widać,że dziewczyna nie jest jakaś sz*** ktora daje każdemu.Większość dziewczyn dala by buziaczka bez zastanowienia a widać dziewczyna w wieku 19 lat jest poważna i wedlug mnie uważa ze taka forma powinna byc zarezerwowana dla kogos bliskiego (niby..tylko buziaczek..) niby..a jednak pyta o taką rzecz,bo nie chce wyjść na dziwkę jakąś.Wcale mnie to pytanie nie zdziwiło,widać,ze są jeszcze wartościowe dziewczyny.. Tak trzymaj.Widać,ze jestes wartościowa.Pozdrawiam :)

Sama nie wiem,on wręcz robił mi wyrzuty,że nie dotrzymuje słowa i chyba był na mnie zły.Potraktował to bardzo poważnie.Teraz przy następnej okazji pewnie będzie do tego wracał.Może mogłam mu dać dla świetego spokoju,przecież to tylko niewinny całus

Gość czczarnulka
Skoro moje sa dla Ciebie na niskim poziomie ty Ty chyba musisz mieć 13-nastke :D

Gość czczarnulka
Facet jest dla mnie zerem, z opisów cięzko to wywnioskowac ale napewno ewidentnie podrywał Cie wczesniej, poprostu mu się podobasz. Pewnie nie miałby oporów aby zdradzic zonę.

gdzie jest zloty srodek --> trzeba sie szanowac, kazdemu kumplowi ktory bedzie chcial buzi dasz bo kumpel i sie obrazi? ilez to facetow tak wlasnie podrywa mlode dziewczyny na taki wlasnie banal??

No ja miałam opory dlatego,ze to żonaty facet.Ale gdyby nie to,to przeszkadzałaby mi jeszcze moja wrodzona nieśmiałość

Gość Paulaa66
Nie przejmuj się nim.. Nie ma czym.Naprawdę...Dawać buziaczki powinno się wtedy kiedy ma się na to ochotę a nie,bo ktoś chce. :) Nie masz ochoty.. nie musisz tego robić.Wcale nie jesteś sztywna :)

falsa np moje koleżanki na przywitanie całują się z każdym znajomym w policzek-taki właśnie byłby mój buziak. A facet jest strasznym szmaciarzem,zaliczyłby wszystko co sie da :O

czarnulka --> wnioskujesz ze mnie nikt nie podrywal bo napisalam ze z tym buziakiem to tani tekst na podryw? czy dlaczego? musisz od razu krytykowac opienie innych? tak nie robia ludzie "na poziomie".

gdzie jest zloty srodek --> ale jak facet mowi ze zrobi cos za buziaka to jezeli to nie jest zart, i tak naprawde nie chce buziaka, to wierz mi, ze to jest tylko podryw. i to taki bardzo popularny tekst.

Gość czczarnulka
Ludzie "na poziomie" jak piszesz potrafia przyjąc krytykę, aczkolwiek ja Cię nie krytykuję to przede wszystkim !!! Nie przypominam sobie abym napisała chociaż jedno złe słowa na Twój temat dziewczyno.