Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie jest złoty środek

Jak zachowałybyście sie w takiej sytuacji?

Polecane posty

czarnulka --> "pozal sie boze" to chyba bylo do mnie? a za co mi sie oberwalo moge wiedziec?

Dokładnie było to tak:rozmawiałam z nim,mówię "puścisz to i to?",a on na to"a dostane buziaka?",ja zaczęłam sie śmiać i powiedziałam,że jasne.Nie poczułam sie podrywana :P

aha, no to jak nie byl to podryw, to byl to zart, jedno z dwoch.

Gość czczarnulka
Nie podoba mi sie fakt, że pisząc coś na forum, mając swego rodzaju dylemat, który dla danej osoby jest ważny, osoby takie jak Ty od razu mieszaja z przysłowiowym "błotem" - buziaka?? dziewczyno buziaka sie daje jak sie ma na to ochote a nie dj-owi za piosenke bo puscil -

Z mojej strony,na początku z jego też,ale potem jak chciał dostać tego buziaka,to był bardzo poważny,aż za poważny jak na taką głupią sprawę,aż sie zdziwiłam

Gość czczarnulka
Podobasz mu się - proste - w sumie nic w tym złego dopóki sprawy nie zajdą dalej, a jeżeli zajdą to nawet nie warto zawracac sobie głowy kimś kto ma gdzies rodzinę

gdzie jest zloty srodek --> jeszcze raz powtorze, buziaka powinnas dawac jak masz na to ochote a nie ze ktos chce, i tym bardziej nie powinien sie obrazac, to swiadczy tylko o nim. nie mieszalam niczego/nikogo z blotem. nadal nie rozumiem..

Gość czczarnulka
to juz Twój problem ... życie, czasem wszystko jest jasne a czasami trudno cos pojąć Pozdrawiam ;)

Nie sądzę,zębym mu sie podobała jakos poważniej,to taki typ lowelasa.A co do tego czy miałam ochotę czy nie,to nawet sie nad tym nie zastanawiałam,tak chlapnęłam bez namysłu,a teraz głupio mi będzie sie z nim znowu spotkać.Pewnie uważa mnie za zakonnicę :O

zakonnice??? dla mnie sytuacja jest prosta: chcial buzi, ty zartem powiedzialas ze dasz, nie dalas (oczywiste) a on sie obrazil (nieslusznie)- olej to, sprawa zalatwiona i co sie jeszcze nad tym zastanawiasz?

Gość Bazi
powiedz mu , zeby zostal ninja

a ja bym zrobiła tak... kupiłabym lizaczka za 30gr... są takie co się nazywają "buziaczek"... i dałabym mu go jakby nalegał na innego to bym mu poleciła przekazać swojemu dziecku albo żonie proste... nie narażałabym się takimi buziaczkami których rozdawać nie mam ochoty ;) i to jeszcze typkowi z roboty o dennej reputacji

Gość hobnho
do autorki tematu: Dziewcyznko obejrzyj sobie teledysk MIMO WSZYSTKO Hey-a i wsłuchaj się w tekst. Pomyśl tylko jak prawdopodobnie moze skonczyc sie ten filmik gdy facet nie wraca do domu i do czekajacych tam problemów z wychowywaniem dziecka Stad niekiedy faceci maja kosmate mysli, bo nie wiedza jak uzdrowic sytuacje w domu