Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =-iuhgbhji0ohbhjiokp

mój ukochany jest medykiem z wyższej półki a najważniejsze

Polecane posty

Gość bananapwa
Pytanie do dziewczyn które są z lekarzami, jak wam się udało takiego upolować? Czy jesteście bardzo ładne?

Gość =iurtyuiop[poiuhygf
:)to nie kobiety polują :) tylko meżczyzni mają to w krwi :)powinni mieć ..

Gość Elwira_23
Moja siostra ma męża lekarza- chirurga, poziom życia jaki mają to można tylko pozazdrościć, On ma 33 lata, a moja siorka 27. Dla mnie 5 tys to już wystarczająco na miesiąc, a im 18 tys za mało....

Gość bananapwa
niby tak, ale trzeba tak zrobić, żeby on cie zauważył i zapragnął cie zdobyć. Jak zwrócić na siebie uwagę medyka?

Gość sdfghertghjhrewerty
byc sobą

Gość Elwira_23
moja siostra wcześniej miała faceta, ale ten obecny czyli jej mąż długo się musiał o nią starać i opłacało się. teraz są kochającym się małżeństwem, mają śliczną córeczkę 4 letnią

" Karetkowym oczywiście:PTo nie w Polsce Wertyuiop[kjhbh, to Cię zaskoczę: leczę się już dłuższy czas tu w Polsce, prywatnie, i stać mnie. A do tego bez kłopotu opanowuję wiedzę medyczną, czytam dużo litereatury medycznej anglojęzycznej, gdzie widać, jak bardzo nasza medycyna jest w tyle, i ta moja wiedza już nie raz uratowała mnie i znajomych przed idiotycznymi diagnozami lekarzy czy ich błędami. Wielu lekarzy było już zszokowanych, że tak się znam na medycynie, nieraz przyznawali mi rację, gdy nie mogli ustalić diagnozy, a ja ją im podsuwałam - i zresztą potwierdzały to potem wyniki. Dwóch z nich uważa, że powinnam była studiować medycynę, bo tyle na jej temat wiem, a jeden nawet dzwoni do mnie z pytaniami dotyczącymi różnych leków, na których znam się bardzo dobrze. Mamy raptem garstkę bardzo dobrych fachowców, a reszta to szkoda gadać, co zresztą potwierdza wielu lekarzy. " Jest znacznie gorzej.Wielu udaje że wie a nie wie. Ciekawe ilu co na tym forum karetkowym pisze aplikowało pacjentom pavulon:P.A

Gość do elwira_23
twoja siostra to musi być niesamowitą,a kobietą, skoro starał się o nią chirurg, jeszcze niech tylko syna mu da i można będzie powiedzieć że wygrała życie :)

Gość qwe4r5t6yuwedfg
ojjj musi uważac chirurg może ostro ciąć :D

Gość młody kardiolog
"twoja siostra to musi być niesamowitą,a kobietą, skoro starał się o nią chirurg, jeszcze niech tylko syna mu da i można będzie powiedzieć że wygrała życie " - coś takiego mogła napisać tylko zakompleksiona dziewuszyna z prowincji . DRAMAT !!!

Gość qwe4r5t6yuwedfg
jaki dramat- to samo życie. Dziewczyny takie życiowe są.

Gość Elwira_23
Tak, moja siostra jest bardzo ładną kobietą

Gość karakean perpec
Bo tylko przystojny lekarz musi miec ładna zgrabną fajną doopkę

Gość ale jestescie
pojebani :O A co to, lekarz to bóg jakis? Pracuję z nimi i jakos sie nie zachwycam. Wolałabym fizjoterapeutę, zeby mnie masował po pracy.

Gość żałosne te
zwierzenia. Czyżby lekarze waszym zdaniem byli bardziej wartościowymi ludźmi? Tak jak wszyscy mają swoje wady i nie zawsze zasługują na szacunek a na dodatek nieliczni powtarzam nieliczni są naprawdę atrakcyjni. Do autorki - skoro jest medykiem z górnej półki chachacha to dlaczego do tej pory nie znalazł swojej drugiej połówki? może ma jakieś ukryte wady chachacha. Smutne te czasy!

Gość ale jestescie
medyk z górnek półki, to kardiochirurg, neurochirurg, chirurg plastyk i to tylko jako zawód, a nie człowiek.

Gość sdfghjklchhchcchcaaaa
chhhaaa właśnie znalazł druga połówkę ,mnie :)) taaaak zazdrościcie , zazdrościcie :))) bo to robicie najlepiej

Gość dvfgfhhh
n ie zazdrościmy tylko podziwiamy cię. musisz być ładną i interesująca kobietą skoro chodzisz z lekarzem. szacunek dla ciebie.

Gość sdfghjklchhchcchcaaaa
dzięki, strasznie mnie cieszy fakt, ze niedługo zostanę panią doktorowa

Gość erykkkk
widać na co lecą głupie baby - na kasę i prestiż faceta, a dobrego chłopaka ale nie bogatego to rzadna sunia nie chce

Gość kassandraa z osss
hahah to nie jest wasza domena przypadkiem? kapelusznice z pierzem w tyłku i dorobkiem mężulka ?Ludzie pazerni ,niewierzący niestety tak mają. My mamy to szczęście, że jesteśmy z lekarzami ludzmi intelektu'

Gość erykkkk
macica :D

Gość ghgffghjkjnbnmkl
nie jedna i nie jeden :D zionie zazdrością :)

Gość żałosne te
fakt zazdroszczę głupoty, takim ludziom jak ty jest zdecydowanie łatwiej

Gość jutrecvnihut
a w czym jest ten twój lekarz taki wyjątkowy?

Gość dfghujikolp;lkjhg
dziewczyny lekarzy,przecież wiadomo że tutejsi faceci nie będą nam bic brav :)) więc przyjmujmyz pokorą wszystko na nasze piękne piersi :D

Gość korektor remik
jesli jest najlepszym specjalista w jakiejś dziedzinie , to dlaczego nie może być najlepszy dla kobiety życiu prywatnym ?

Gość edrfghagh
jesteś żartobliwym zniewieściałym facetem, na kasę hahhaha trzymajcie mnie

Gość macie hopla na temat lekarzy
akurat mam 7ro lekarzy w rodzinie, nic nie sa lepsi on reszty, jedna ciotka wręcz głupia,a faceci jak faceci, nawet przystojni, bez zadnych fochów, normalni, z normalnymi babami. Jasne, ze nie głoduja, ale nie jakies kokosy , jesli sie nie bierze w łapę. Akurat wyzszy poziom intelektualny w rodzinie reprezentuja inzynierowie, wiec nie wiem czym sie tu ekscytowac. Lekarze sa w sumie dosc ogarniczeni, chocby przez to, ze nie maja na nic czasu, mniej tematów do pogadania.