Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta_z_miserki19

Prawiczek. dziwny jest

Polecane posty

Problem tkwi w jego rozporku, albo jest za mały albo ma stulejkę:(

Gość Edyta_z_miserka19
malego na pewno nie ma;p

Gość prawiczek maciej
jezeli sex odkłada się na pózniej to pózniej czasami nie ma się już poprostu ochoty tak to wygląda

Gość pan_inzynier
fev dobrze gada, koles ma jakis problem, pewnie sie wstydzi jakiejs czesci ciala, tak przypuszczam bo ja tez tak mialem. Zapytaj i jak cos wyniknie wytlumacz ze ci to nei przeszkadza : )

Gość hehe33
Może ma jakies uprzedzenia odnośnie seksu? Może był molestwoany? Ewentualnie chce bys zapamiętała swój pierwszy raz. Piszesz ze jest odpowiedzialny, przed probą zabezpieczacie sie?

Gość Skromny
possij mu, to dziala

Gość gość
Chcesz poznać co to prawdziwy seksik? Zimna suka i gorąca kochanka, przyjaciółka. Zadzwoń do mnie skarbie, jeśli Ci się podobam i mnie zerżnij, tak po prostu.Czekam na Ciebie na http://www.sextelefon.org.pl/ jestem Kinga, tczecia od góry.

Gość gość
Ktoś chętny na sex telefonik? Jestem Alicja, moja fotka jest na http://sextelefon.org.pl/ , jestem duga od góry. Jestem otwarta na eksperymenty i nowe seks zabawy, bardzo lubię wibratory, kajdanki i odgrywanie roli. Ze mną sex telefon będzie na pewno niezapomniany i na pewno Twój k***s zostanie zaspokojony wiele razy. Czekam na ciebie praktycznie o każdej porze, więc po prostu zadzwoń misiu:)