Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa_owieczka_Boża

pamiętaj aby Dzień Pański święcić!

Polecane posty

Gość otoprawda
sorry tam nie ma żadnej jani oczywiście :( ale hanba - nie wiem czemu mi sie to tak wpisało :( sorki 🌼

A odczepisz ty się ode mnie czy nie :O :O No chyba że mówisz do innej Jani, ale do jakiej? :O :O Wlazłaś na topik o Słowie Bożym, po czym zaczęłaś mnie wyzywać :O Może z zazdrości? :O :O Widzisz, ja jestem osobą prawdziwie służącą Bogu, jego niewolnicą i prawdziwą służebnicą, cieszę się też wielkim poważaniem w mojej parafiii :O :O :O Jestem też w stanie błogosławionym, Bóg mi sprzyja :) Potępiam osoby, które ciągle zmianiają nicki :O :O Pan nie lubi osób ukrywających swą tożsamość :O :O :O Może nazwij się sługą szatana albo pokrzywą? :O :O :O

Gość otoprawda
spadaj głupia babo obłudna ode mnie- muszę zmieniać nicki bo mam je blokowane - w sensie - nktoś sie na czarno podszywa moimi nickami i nie umiem ich wpisać :( To Ty na pewno to robisz, a później przewrotnie piszesz "potepiam osoby, które zmieniają nicki" - co za medna ludzie :(

Gość otoprawda
Ona jest jak strażak - piroman. Sam podpala, a później leci gasić :( Zawsze się umiałam zalogować na kafe, a teraz nie. ciekawe czyja to sprawka :(

Nie, to nie ja to robię, jestem poważną osobą i nie zajmuję się takimi głupotami :O :O Niedziela mija mi na siedzeniu w Kościele, jedzeniu obiadu, dopiero teraz wróciłam do domu :O :O Może to szatan blokuje ci nicki? :O :O :O A nick córka szatana jest wolny? :O :O Sprawdź :O :O Poza tym prawdziwie religijna osoba dzień Pański spędza w Parafii, a nie na kafeterii, tak jak ty.... :O :O