Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staradupa

mam 50 lat i nie wiem kiedy tyle lat sie uzbierało :(

Polecane posty

Hej ochrzeszek, nie zgadzam się z Tobą do końca, bo skoro Cię mierzi to co czytasz to po prostu nie czytaj, jest mnóstwo innych postów, możesz poczytać o tym co Cię interesuje. Fakt wchodziłam na różne posty i niestety, albo młodzież popisuje się wulgaryzmami, co jest godne pożałowania, albo są tematy, które mnie nie dotyczą (matki karmiące, wcześniaki, zdradzone żony) Natomiast jak weszłam na strony pań w moim wieku... ogórki kiszone, naleśniki, wyprowadzanie piesków i drink na dobranoc :D tak więc miłe Panie piszcie jak mijają Wasze dni, czym się interesujecie i zajmujecie na co dzień, a na pewno niejedna z nas spotka tu partnera do rozmowy. Tak więc pozdrawiam i życzę miłego wieczoru ;)

Gość wygladam może staro
no bo jestem stara rura dziecko drogie , ty też nia będziesz :)

Gość pimpusia21
Witam znalazłem Super Serwis na którym za zbieranie punktów dostajemy atrakcyjne Nagrody. Możemy Także grać w różnych loteriach. Jak zarejestrujesz się z tego linka to otrzymasz 60 punktów na start! http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/15339.html .

Gość wygladam może staro
witaj adeline :) niestety nie pracuję , ale wpadam raz w roku do Italii opiekować się babcią i przy okazji naładować akumulatory , bo jak siedzę w domu to zaczynam świrować , jedno i to samo , rano piesek na spacerek , scielić łóżka , ogarnąć mieszkanie , zakupy , gotowanie i tak w koło Macieju :) ale jest nadzieja że wiosna zawita na dobre , to i humory się poprawią :) pozdrawiam :)

Gość wygladam może staro
zastanawiam się co przydotować na święta , jakie placki upiec ?

Gość caryca1
Mam 51. Też zastanawiam się, kiedy to zleciało. Buziam wszystkich

Dlaczego panny są szczuplejsze od mężatek? Bo panna wraca do domu, patrzy, co ma w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy co ma w łóżku i idzie do lodówki. Pewnie stare-ale mnie zawsze śmieszy! Adeline-lubie Cie-też tak mam.Tzn.nie piszemy o plackach,o marudzeniu,o chorobach....Jesteśmy młode!Tak trzymać.

Gość E tam,,,,
ja mam 40 i pół i też nie wiem skąd!!!!

Gość caryca1
A siedzę sobie w domku i cały dzień ,,latam,, po necie. Pogoda do bani. O biad od wczoraj... Nie mam chęci na takie przyziemne sprawy. Takatamsobiejedna, a u Ciebie co? Latek ile masz?

Gość A to ja
Ten internet to zjadacz czasu. Mój niedługo z tyrki przyjdzie, a w domu..

Gość A to ja
A to ja , caryca. No, co nikogo nie ma. Odzywać się proszę. Jestem ,,na wygnaniu,, w Anglii. Cierpię na brak koleżanek. Kolegów też

Gość E tam,,,,
okropny zjadacz czasu... dziś udało mi się wcześniej być w domu , myślałam że coś pożytecznego zrobię a tu co? Już po piątej , a w domu .....

Gość Ja mam 30 lat
i pomimo, ze wciaz wygladam mlodo to niestety czuje sie stara. WIem, ze od 30 roku zycia kobieta zaczyna sie starzec i to mnie przeraza. Mam kryzys wieku sredniego i nie wiem co bedzie dalej, jak skoncze 40 czy 50....:o

Gość E tam,,,,
A to ja - to możemy pogadać!

Gość A to ja
E tam Marudzisz jak ,,stara baba,,

Gość E tam,,,,
Weź 30 latko się ogarnij!!! Co będzie za 10 lat??? Ja właśnie czuję się młodo!!!!! I przeraża mnie mój wiek i uciekający czas...

Gość A to ja
No pewnie, że możemy. Nawet wskazane. Skąd jesteś e tam i co porabiasz

Gość E tam,,,,
dlaczego jak stara?

Gość E tam,,,,
podszywy tu jakieś

Gość E tam,,,,
Ano tzw STOLYCA CITY>>> Leń mnie ogarnął na wiosnę

Gość E tam,,,,
Jest tu kto???? Oprócz podszywów?

Gość A to ja
E tam To Ty dziecko jeszcze jesteś A 30..., chciało by się mieć. Nie jest żle. Teraz 50 to nic takiego. Zycie się zaczyna E tam, mnie też Dzieci jakieś w domu jeszcze masz?, bo ja już dawno nie. Napisałam tak, bo biadoliłaś, że wcześniej w domu jesteś, a nic nic niie zrobiłaś. Olej to

Gość A to ja
Tajemnicza dama. Chyba nie ten topik E tam jakie podszywki?

Hej, hej takatamsobie jedna, dłuższego niku nie mogłaś sobie wymyśleć :D Ja już pobiegałam po górkach, niestety tam jeszcze śnieg leży, ale słońce świeci, czuje się wiosnę. Postanowiłam tak chodzić codziennie, może mi się uda...? Witaj caryca1, co tam wynykałaś w tym necie przez cały dzień idź pobiegaj trochę rozruszaj się, a potem wracaj i opowiadaj :D >A to ja< rozumiem Cię, bo też mieszkam poza krajem i moim jedynym oknem na PL jest komp :)

Gość A to ja
No, dziewczyny. Sama ze sobą nie będę pisała Ja jeszcze chwilę czasu mam, bo mój o 17 w domu/u mnie jest 16.22/, póżniej dopiero ok 21 mogę pogadać. Czy są chętne do rozmowy?