Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staradupa

mam 50 lat i nie wiem kiedy tyle lat sie uzbierało :(

Polecane posty

vasabell ja tez przez zimę przytyłam , cholercia z 7 kg , fatalnie , nie mam co na siebie włożyć , dziś obleciałam sklepiki ale wszystko na chude kijanki :) powoli sprzątam tak jak wy , ale dziś byłam u lekarza i biorę antybiotyk , taką mam chrypę że ledwo mówię , cały dzień przespałam , to teraz czeka mnie nieprzespana noc :)

A to ja widzę że już się zaczerniłaś , jakos wzceśniej nie zauważyłam i produkowałam się z instrukcją :)

Dobry wieczór dziewczyny , E tam,,,,🌻 kamień mi z serca :), bo już się martwiłam, ze może niechcący Cię uraziłam. Widzę, że szalejecie z zakupami, ajk to przed świętami, ja jakoś nie myślę o zakupach, ale jak się wyrywam połazić po sklepach, nigdy na "pusto" nie wracam :D Macie rację to często poprawia nastrój w tej gonitwie między pracą a domem :) Ja też mam złą wiadomość, bo u mnie też deszcze od jutra zapowiadają:( i nic z mojego maszerowania... Prunia secca 🌻, nie martw się, bo nie jesteś sama z tym problemem jak widzisz Vasabell i ja i pewnie nie tylko mamy podobne problemy, więc kuruj się moja droga i bierz się za siebie :D A co z Takatamsobiejedna? nie odezwała się dzisiaj, a wczoraj ona miała kłopoty z gardłem... miłego wieczoru Wam życzę i pewnie tu jeszcze zajrzę, bo właśnie wieczorami mam najwięcej czasu... buziaczki 😘

Cześć dziewoje Na nic czasu dzisiaj nie miałam Vasabel, ja tez mam chuśtawki z wagą, przytyłam 5 kg E tam, widzę, ze lubisz zakupki prunia serca, ja też wieczorkami lubie tu zagladać Cos ostatnio kiepsko ze spaniem, a na Świeta zostaje w Anglii, na grudniowych byłam To do jutra dziewczynki,

Dzień dobry drogie Panie, witam wiosennie, coś nas tu mało ostatnio :( ale, może któraś z Was zajrzy i wypijemy wspólnie poranną kawkę :) Miłego dnia życz Wam wszystkim, buziaczki 😘😘😘

Dzień dobry, witam wiosennie wszystkie Panie i choć widzę, że jakoś niewiele nas tu zostało, mam nadzieję, że któraś z Was zajrzy i wypijemy wspólnie kawkę :) miłego dnia dziewczyny!!! buziaczki 😘😘😘

czy też tak macie? wysłałam dwa takie same posty, bo najpierw nie przeszło, a potem okazuje się, że jest wklejony :D to nie ja jestem zakręcona od rana, to coś na łączach :D

🖐️Jestem pierwsza :D :p Witam wszystkie laski🖐️🌻...widzę, ze to ja przy Was wszystkich jestem hipopotam😭 167/92 i wcale sie nie obzeram, a słodycze moga dla mnie nie istnieć! czasem sie skuszę, ale czasem, a moja znajoma żre..po prostu żre! i waży 115 kg, A ja trzymam diete ze względu na zdrowie i gdzie tu sprawiedliwość ? 😡.. Ok ...dość uzalania sie nad sobą ide zrobic sobie kawkę i biorę sie za dalsze porządki Dziewczyny, życze Wam miłego dzionka :)🌻 Prunia zdrowiej szybko :)

Gość nowejka
Hej! To ja Nowejka! Sory,że sie nie odzywałam,ale mnie nie było w domku.Ale teraz juz jestem i bedę z wami bywac.:)O ile chcecie. Na razie lecę do zajęć.. Pozdrawiam slonecznie🌼

Adeline🖐️ganiam po pokoju piszę i nawet nie widzę, ze byłaś przede mną ..

cześć dziewczyny, fajnie, ze jesteście, ale zapracowane!!!, może mnie też zdopingujecie i wezmę się za jakieś szafki? ale będę tu dobiegać i gadać z Wami :D do 12-13-tej, bo potem idę pomaszerować ze 2 godz. vasabel🌻l, nie stresuj się, ale staraj się coś robić, żeby troszkę zrzucić, ja już zaczęłam :D 😘 nowejka🌻, witam Cię, opowiadaj gdzie się podziewałaś ? 😘

No witam dziewoje. Gwarno tu od rana. Fajnie. A ja dzisiaj zalatana. Idę do dzieci, bo chore. Wirus ROTHA je dopadł. Przez skaypa im nie wystarczam. Wpadnę po powrocie. Vasabel, ja też słodyczy nie jadam. Waga mi skacze, czasami do 75. Wiecej nie mogę wazyć, bo jak słonica wygladam. Wszystko w brzuszek mi włazi E tam - jak ja jestem, to Ciebie nie ma nowejka, no dobrze, że jesteś No i wszystkim miłego dzioneczka Sprzątam na raty. Nienawidzę tego...

No, widzicie. Rzeczy martwe sa złośliwe czasami. Myślałam, że nie wysłało, napisałam drugi raz i co? PA

No to jestem. Roboty mam w domu tyle,że nie wiem w co ręce włożyć więc na razie zobaczę co u Was:P:P:P Adeline..nie bylo mnie w domku,bo byłam z dłuższą wizytą u dalszej rodziny,ale nie ma to jak u siebie w domku:D. Widzę,że piszecie o problemach z utrzymaniem prawidłowej wagi więc i ja się wypowiem....otóż,ostatnio bardzo przytyłam i nie potrafię sobie poradzić z tymi niechcianymi kologramami.Niestety mam tak duży apetyt,że wszystkie moje myśli sprowadzają się ku jedzeniu..niestety:(:(:( Moja nadwaga jest dla mnie coraz większym problemem.No ,ale cóż ,chyba przyjdzie mi pokochać moje coraz bardziej okrąglutkie ciałko,bo na schudnięcie mam marne szanse. Poza tym czuje się dośc dobrze...wiadomo czasami coś tam popstrzyka,popobolewa,ale w tym wieku(49 lat) to już normalne.

Jestem dopiero teraz, bo byłam cały dzień w pracy, zazdroszczę Wam ,że macie kiedy sprzątać, ja jak sobie pomyślę,że mam na to poświęcić weekend ,to słabo mi się robi... o tyciu to już nie wspomnę , no niestety całkiem inna przemiana materii niż kilka lat temu... walczę z tym ale słabo mi wychodzi....

o jejku, a tu dziś przez cały dzień cisza???? czyżby to juz finito? Mam straszną migrenę , wściekła jestem , bo będę miała przez to zmarnowany weekend...

No ,prawie w tej samej chwili.... Poszły sobie - pewnie mieszkanka pucują....A u mnie sajgon...

Witam Was wszystkie Moją rodzinę dotknęła wielka tragedia Umarł mojej siostry syn. Zdrowy młody 22 latek. W czwartek jeszcze był z nami, a w piątek nad ranem już nie. Sepsa. Nie umiem sie ogarnąć. Nikt z mojej rodziny nie umie. Odezwę się za jakiś czas. Życie samo pisze za nas scenariusz...

Gość o retyyyyy retyyyy
to tak w ramach tych rad. mam pytanie do starszych kolezanek :) Lepiej jest sie za młodu troche egoistycznie bawic, czy poswięcac byc moze jedyne okazje w zyciu i mlode lata dla np.. opini innych osob, kolezanek, facta?

Gość o retyyyyy retyyyy
chodzi mi o to, czy z perspektywy lat nie załujecie, ze cos was juz omineło, albo nie przezylyscie czegos w pelni... a okazja byla tylko za mlodu.