Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhrhr

sex porażka, i co dalje???

Polecane posty

hehehe :) no tak szczera rozmowa. ale faktycznie jesli ma w planach taki rejs... to moze daj sobie spokoj. ale co jest najlepsze w tym wszystkim... z tego chce mi sie smiac to to ze mysli ze jest dobry w "TYM" no ale coz kazdy ma swoj sposob myslenia :D

Gość dgdg
no bo ja rzeczywiście wole typ ostry, a on mnie np prawie w trakcie jak juz lezymu bez ubrań pyta "robimy to czy nie?' ehhh, wiecie zeby nie było zwe coś wbrew mojeje woli , ale to takie NIEMESKIE, a poza tym ja nie potrafie komuś dać gwarancji po 3 miesicach nawet, ( i to bez miłości, bo nie sądze ze tak szybko bym sie na maxa zakochała) ze bede pół roku czekać:/ wiem ze nie mohe mu powiedziec ze to przez to ze było kiepsko , ale nie wiem jak to ując, w co mógłby uwierzyć....

Gość dgdg
a on mi jeszcze ostatnio mówi, że z żadną laska tak sie dobrze nie rozumiał jak ze mną:/ a ja nie mama takiego wrażenia, jest fajny, miły, mamy o czym gadać, ale no on nie rouzmie moich żarcików i aluzji;/

moze nie mow mu ze bylo kiepsko tylko ze nic nie czujesz do niego i raczej nie poczujesz... bedzie go bolec ale nic na to nie poradzisz a nie ma sensu sie meczyc. wyjedzie zapomni..

Gość dgdg
kurcze ja bym chciała żeby facet tak sie mną zachwycał jak on, ze jestem najlepsza no we wszytskim w ogole miss hehe, on był wychowywany przez mame bo ojciec mu zmarł, wiec szanuje dziewczyny, kurde ze też taki dobry chłopak nie ejst dla mnie...:/ mama nadzieje ze nie trace życiewej szansy...:/

dgdg to może po prostu pogadaj z nim że, nie wiesz czy wytrzymasz tyle, to szczere i nie o seksie, lepiej jak zdąży wyjść kilka razy przed wypłynięciem i może pozna jakąś bratnią dusze... szkoda chłopaka, brachol mi opowiadał jak chłopak się wieszał bo laska przyjechała na przepustkę i powiedziała że zrywa bo 2 lat nie wytrzyma, nie ładnie :( załatw sprawę szybko zebyś mogła spoglądać w lusterko bez odrazy

Gość dgdg
dzięki wam dziewczyny za rady:) a myślicie, ze on nie skojaży tego z wczorajszą nocą???

Gość dgdg
zapyta np "a co nie było ci wczoraj dobrze??"

nooo jak zapyta no to powiesz mu cos konkretnego a najlepiej szybko to wywin sie z tego pytania np "nie no bylo w porządku ale to nie o to chodzi..." dasz sobie rade. odwagi i wiecej wiary w siebie :) a dziekowac nie masz za co :)

Gość dgdg
no to jeszcze jedno pytanie, gadać na gg czy lepij w 4 oczy?? nie wiem czy chce patrzec na niego, w tej chwili, bo pewnie mi tez bedzioe smutno...

zdecydowanie lepiej bylo by w 4 oczy... bo przez gg to tak.... sama wiesz. badz twarda, i stanowcza. spotkanie przeciez nie musi byc dlugie... ale lepiej bedzie to wygladalo, ze masz odwage mui o tym powiedziec a nie napisac.. chyba ze bedzie chcial uniknac tego spotkania.

Gość daje tylko takie oficjalne spr
moze on to samo mysli o tobie wiec sie tak nie podniecaj nic mu nie mow o seksie bo moze mu zostac uraz do konca zycia, faceci sa na tym pnkcie bardzo wrazliwi, skla i wymysl cos, ze np nie szukasz teraz stalego zwiazku albo nie pasujecie do siebie ale nie mow nic o seksie!

Gość dgdg
na pewno nie bedzie chciał uniknąc bo on sie raczej tego nie spodziewa, ja czuję ze on tak łatwo sie ni podda, i bedzie próbował mnie przekonać...chciał sie spotkać itd

musisz byc stanowcza, na szczescie jeszcze nie jest za pozno i mozesz to w miare odkrecic.

Gość dgdg
noo musze to przerwać choć jest mi i tak przykro... kurde facet zrobiłu dla mnie wszystko...koleznka mówi ze powiennam sie zdecydowac z nim być bo inaczej jak bed tak wybrzydzać to stara panna zostane... tez tak myślicie?

nie wiem ile masz lat :) i ile czasu na wybrzydzanie :p musisz sama podjąć tą decyzje, a może Ty dgdg tylko boisz się tej samotności jak on wypłynie ..? to jest próba nie lada ;( dla kobiety

nigdy nie wiąż sie zkims tylko dlatego ze jestes sama i akurat nikogo fajengo nie ma na oku, coz za wiejskie poglady tej twojej kolezanki :O ale prawda jest taka ze jeden seks nie siwadczy o calych lozkowych umijetnosciach, choc z tego co mowisz to chyba za bardzo on cie nie zauroczyl, tak bywa i nie powinnas czuc sie winna tylko nic mu nie mow o seksie!! pamietaj

aaaaajc ludzie no nie ma nic na sile! jesli jest ci zle to rezygnujesz z czegos prawda? to tak jak bys jadla mega duze ilosci jedzenia strasznie tyla nie podobala sie sobie ani innym chciala bys to zmienic ale nie bo lubisz tyle jesc.

Gość dgdg
ja mam w tym roku 23 lata koleżnka niby konkretna, ale zraniona mocno 2 razy i tera zjest z facetem który wydaje mi sie nie pasuje do niej... sama mi kiedyś napsiałamz e go nie rzuci bo boi sie samotności, może i dlatego mi tak radzi... ja byłam nim zauroczona na początku, polubiłam go ale to za mało, mi go po prostu bedzie żal..bo on jest bardzo dobry jaasne ze nic nie powiem o sexie

ale nikt nie kaze zrywac ci z nim kontaktu. musisz sie sama opowiedziec czegoo naprawde TY SAMA chcesz a nie co powiedza ludzie :)

oj tam, nie mozna byc z kims zlitosci, jesli jest taki fajny i dobry to na pewno znajdzie sobie inna dziewczyne, mozesz mu powiedziec np ze jest super facetem ale czujesz ze do siebie nie pasujecie i dlatego mozecie pozostac tylko przyjaciolmi, w sumie bedzie to zgodne z prawda a kolezanka jest z lekka zalosna

Gość dgdg
dzięki wam laski, mama nadzieję, że nie będzie tak strasznie ... trochę sie boję, nie lubie unieszczęśliwiać ludzi

Gość dgdg
nie, ona pisze o mojej koleżance, co mi radzi zebym z nim została bo wybredna jestem i zostane stara poanna

ok. możliwe że nie zrozumiałam :) przy grypie to nie trudne :) i jak wiesz juz co zrobisz?

Gość dgdg
wiem.... choć to trudne...mama nadzieje ze nie bede żałować

oby:) trzymam kciuki! i powodzenia! nie łam sie! bedzie dobrze :) jak cos to napisz email:)

Gość dgdg
ok dzięki:)

Gość *hmmm*
Sex jestwaznyaw ogole nie masz pojecia o temacie Jak mozna oceniac dopasowanie sexualne po jednym razie??? Czasem trzeba pol roku zbey poznac nawzajem siebie swoje ciala i sie cieszyc soba fizycznie Rozwalilas mnie haslem ze spotykacie sie 2 tygodnie ... ludzie co ty wogole o nim wiesz na jakiej podstawie ty wybierassz odpowiedniego mezczyzne bo sorry ale sex jest sprawa drugorzedna. Szukasz kogos kto Cie bedzie kochal szanowal zaopiekuje sie /toba w chorobie wesprze cie w trudnej chwili podzieli sie z Toba obowiazkami w domu zajmie dzieckiem czy kogos kto umie dobrze wlozyc i wyjac?? Ile ty masz laska lat??