Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhrhr

sex porażka, i co dalje???

Polecane posty

Gość super_bohater
widać ze sie nie wyszalałaś i chcesz sie dobrze zabawić, to tyle. nie myślisz o przyszłości inaczej tego posta napisałabyś za pół roku jeśli faktycznie w dalszym ciągu facet by pchał ciebie razem z wyrem. Ale na to jest metoda zaprzyj się o ścianę :) jak zacznie sie odbijać to się nauczy rytmu i ruchu odpowiedniego. 2 metoda to każ mu leżeć i sama na niego wskocz, pokaż swoj temperament a on na pewno się dopasuje widząc twoje ruchy. Jeśli zakochujesz się tylko przez dobre sceny łóżkowe to kiepsko. Każdy facet jest mężczyzną tylko trzeba to z nich wydobyć czasem, każda kobieta potrafi być k**** w łóżku tylko na wszystko przychodzi czas jak pozna się swoją seksualność :)) łatwiej faceta sexu nauczyć niż szacunku do kobiet.

Gość Iwona L. Konieczna
Zapraszam na mój blog http://poradynazdrady.blox.pl/html, poświęcony książce napisanej z detektywem Marcinem Popowskim "Porady na zdrady. Podstawy detektywistyki dla żon i narzeczonych". Sądzę że zawiera treści, stanowiące rozwinięcie tej interesującej dyskusji. Do zobaczenia!

Gość Nikt_Znaczący
Mogę zadać kontrowersyjne pytanie? Ciekawe jakbyś Ty się poczuła, gdyby facet w którym jesteś zakochana, powiedziałby że nie chce z Tobą być bo seks jest beznadziejny? I ciekawe jakie rady dostałby taki facet po napisaniu posta/ewentualnie jakie byłyby odpowiedzi na Twój post w tej sytuacji? A moja rada? Możesz spróbować przejąć inicjatywę w łóżku i pokazać mu czego oczekujesz. Jeżeli dalej będzie beznadziejnie to powiedz, że nie jesteś gotowa na poważny związek, chcesz się wyszaleć i rozstań się.

Gość dgdg
nic bym nie zrobiła, trudno przeciez nie zwasz ludzie do siebie temperamentami pasują...